Unul dintre cei mai cunoscuti designeri de la noi din tara a facut marturisiri uluitoare despre fosta jurata de la ”Bravo, ai stil”! Incepe razboiul intre Iulia Albu si Catalin Botezatu.

In ciuda problemelor de sanatate serioase prin care a trecut in ultimele luni, se pare ca pe Catalin Botezatu nici o operatie la colon nu il poate tine pe loc. Abia a inceput sa-si recapete puterile, ca designerul si-a prezentat deja noua colectie pentru sezonul rece.

Celebrul creator de moda nu a ratat ocazia si a vorbit despre fosta jurata de la ”Bravo, ai stil!”.  Din cate se pare, conflictul dintre cei doi e departe de a ajunge la final. Si asta pentru ca Bote nu a gasit prea multe cuvinte de lauda la adresa Iuliei Albu. Ba din contra, designerul a “pus-o la colt” pe fosta jurata.

”Daca nu era emisiunea ”Bravo, ai stil!” nu exista. Mai bine zis daca nu era un Mihai Albu de care ea s-a agatat pentru credea ca o sa o ajute. El a ajutat-o cat a putut, dar omul nu avea asa de multi bani cum ea a crezut. Nu i-a permis sa-i ”omoare” clientii cum ea a facut-o. Ea i-a indepartat si clientii si creatorii cu care el lucra. Inclusiv eu am lucrat cu el, dar nu din cauza ei am incetat colaborarea. Iulia e o fata ok, a incercat sa mearga printre jaloane si incearca sa supravietuiasca cum e firesc”, a declarat Catalin Botezatu.

Scandal  dupa inmormantarea lui Razvan Ciobanu!

Iulia Albu si Catalin Botezatu s-au numarat printre vedetele care au mers sa-l conduca pe ultimul drum pe designerul Razvan Ciobanu. La slujba din biserica, Iulia Albu a tinut un discurs. In declaratiile sale, Iulia Albu a afirmat ca unii dintre cei care au venit la inmormantarea lui Razvan Ciobanu au venit „pentru a fixa cuiul pe care i l-au batut deja demult in sicriu„.

Catalin Botezatu s-a aratat deranjat de comentariile Iuliei Albu, afirmand: „A inceput sa spuna ca „unii au venit aici sa bata cuie”, lucru care m-a durut. Eu chiar am avut o legatura puternica si de amicitie cu Razvan Ciobanu, l-am ajutat mereu, l-am iertat daca, in unele momente, poate am intampinat probleme. De aceea, acum, nu inteleg atitudinea Iuliei si atacurile ei fara noima”.

 

coral