Catalin Maruta se confrunta cu probleme mari la Pro TV. Emisiunea sa „La Maruta” este pe lista neagra a emisiunilor care nu mai reusesc sa produca audienta pentru Pro TV. Acesta concureaza direct cu emisiunea lui Teo Trandafir, care prezinta „Teo show”, care de ceva vreme il bate in audiente pe realizatorul Pro TV.

Conform unor surse Teo Trandafir se poate intorace la Pro TV, vedeta ar fi preferata sa preia tronsonul orar prezentat de Maruta in prezent.
Teo show – Istorie la Pro TV

Pana in anul 2006, emisiunea Teo show a fost difuzata din anul 2001 la Pro TV. Practic formatul a fost special realizat dupa modelul lui Teo Trandafir, care ar fi favorita in cartile Pro TV, pentru a spulbera concurenta.

Kanal D inregistreaza constant audiente bune in lupta cu Maruta si desi acesta se lauda pe post aproape in fiecare zi, ca Teo este pe locul 2, audientele arata altfel pe publicul comercial, cel care conteaza pentru o televiziune.

Catalin Maruta, in pericol sa fie scos de pe post

In cei peste 12 ani de cand modereaza aceasta emisiune, sotul Andrei a reusit sa se mentina in preferintele publicului, chiar daca au mai existat momente cand rezultatele erau mai putin bune. Catalin Maruta a stiut de fiecare data ce schimbari sa aduca formatului sau pentru a se clasa pe podium.

Iata ca acum, insa, lucrurile par ceva mai complicate, pentru ca cifrele scad de la editie la editie, iar ragazul de care a beneficiat indragitul prezentator pentru a remedia situatia este pe sfarsite. Faptul ca emisiunea a fost detronata in audiente de cea a lui Teo Trandafir nu le-a picat deloc bine sefilor Pro Tv, care au decis ca e momentul sa recurga la o schimbare radicala.

Familia Maruta pe faras la Pro TV – Andra posibil sa fie inlocuita la Romanii au talent

„Sa stii ca Andra munceste mereu, a lansat piesa cu What’s Up, ‘Tine-te bine’, are turneul ‘Traditional’, a fost la Mioveni, urmeaza concert pe 16 noiembrie la Craiova, cel de pe 1 decembrie, urmeaza alte spectacole, incepe in octombrie preselectiile si filmarile pentru ‘Romanii au talent’, sunt multe de facut”, a declarat sotul artistei, punand astfel capat speculatiilor.

coral