Se poate spune si ca aceasta criza a coronavirusului scoate la iveala si caractere deplorabile, iar o tanara de 18 ani din Pitesti a avut parte de o experienta extrem de neplacuta. In scenariu este implicat si un politist, iar fata a povestit, detaliat, ce s-a intamplat dupa ce omul legii i-a spus ca o poate scuti de amenda.

Numai ca totul vine cu un… cost, iar tanara a povestit totul pentru Profit 24 TV, dupa ce, in prealabil sunase pentru a reclam un abuz grav al unui politist. Intimplarea halucinanta s-a petrecut duminica, 5 aprilie.

”Ieri ne-a oprit politia, iar unul dintre politisti mi-a spus ca, daca vreau sa scap de amenda, sa ma culc cu el. Sa ma intalnesc cu el si sa ma culc cu el. Am plecat de acasa pe la 11.30, am fost sa scoatem niste bani. Eram cu un cumnat si un var”, incepe tanara de 18 ani sa povesteaasca.

”A zis ca nu ne mai da amenzile daca ma culc cu el”

Din cele povestite de tanara, ”pretul” pentru ca trei amenzi sa dispara ca si cum nu ar fi fost insemna o ”plata in natura”, respectiv o partida de amor cu politistul.

”Erau doi politisti, cu masina politiei. Cel mai in varsta i-a luat pe varul meu si pe cumnat, iar celalalt a inceput sa imi faca avansuri, in spatele masinii. Ca sa scap de amenda, mi-a zis sa ma culc el. De frica, i-am spus da si ca o sa ma intalnesc cu el. M-a sunat pe numar privat, dar nu m-am dus. A zis ca nu ne mai da amenzile daca ma culc cu el. In alta parte nu am sunat fiindca mi-a fost frica”, mai povesteste tanara.

Fata a mai spus ca politistul i-a cerut sa se intalneasca amandoi chiar si in aceeasi zi, iar tanara spune ca va lua legatura cui politia si va declara totul. ”Nu m-am mai intalnit niciodata cu el… Il cunostea pe fratele meu. Daca ma mai suna, n-am sa-i mai raspund”, a mai spus tanara. Ea a pus la dispozitia postului de televiziune si inregistrari audio cu politistul respectiv.

coral