Toni Iuruc este milionarul care a scos-o pe Simona Halep la o cina (mai mult decat) intima.  

La 27 de ani, Simona Halep traieste cel mai mare succes din cariera sa. Succesul de la Wimbledon, al doilea Mare Slem din palmaresul sportivei din Constanta, il depaseste ca intensitate pe cel realizat in 2018 la Roland Garros. La revenirea in Romania, sportiva noastra a fost intampinata ca o regina. A fost primita la Salonul Oficial de la Aeroportul “Henri Coanda”. Campioana a stat foarte putin alaturi de cei care au asteptat-o, a facut cu mana si apoi a plecat.

Inceput de relatie cu un milionar machedon

S-a retras in Complexul Rezidential Stejarii, unde, pentru cateva ore, si-a tras sufletul. S-a odihnit, dupa care a ales sa mearga in oras. Nu singura, ci alaturi de Cosmin Hodor, sotia acestuia si… Toni Iuruc. Un milionar machedon, iubitul ei, un tip inteligent, care are mai multe afaceri in Romania. Acesta detine nu mai putin de sase firme.

Unele surse sustin ca frumoasa si atragatoarea Simona Halep si Toni Iuruc, primul barbat cu care s-a afisat dupa izbanda de la Wimbledon, sunt la inceput de relatie. Mai pe scurt chiar iubiti! Ex-liderul WTA, care arata senzational, si iubitul milionar s-au simtit perfect la un restaurant de lux din Capitala. Au fost discreti si nu au iesit cu absolut nimic in evidenta. Lucru, de altfel, de laudat!

Legatura dintre Toni Iuruc si Sorin Oprescu

Infiintata in 2002 de Toni Iuruc, in colaborare cu alti trei parteneri, agentia full service AdVenture s-a ocupat de prima campanie a lui Sorin Oprescu pentru Primaria Capitalei, din 2008. Firma l-a avut client pe ex-edilul Capitalei si in urmatoarele campanii. Potrivit paginademedia.ro, in portofoliul agentiei de publicitate se regasesc clienti precum CEZ, Volvo, Servier Pharma, VB Leasing, Academica Medical Center, A&D Pharma, Optiblu si producatorul de lapte Lactag.

De altfel, unul dintre asociatii lui, Alex Zamfir (care i-a fost si coleg de liceu la I.L.Caragiale), este omul care, probabil, il cunoaste cel mai bine pe Toni Iuruc. Zamfir a povestit pe blogul lui mai multe episoade care-l leaga de noul barbat din viata Simonei Halep. Unul dintre aceste episoade se refera la o fosta iubita a lui Toni: ”Toni avea o gagica noua care sper sa nu citeasca acest post. Si vine sa ma ia de acasa sa mergem la ziua ei. De cum intra imi zice:

“– Bai, Zamfire, vreau sa ii scriu ceva frumos, original, s-o impresionez.

– Bravo!

– Nu-i scrii tu?

– Nu, ma, tre sa-i scrii tu ca sa fie din suflet.

– Ai dreptate. Da-mi felicitarea aia de la C. sa ma inspir din ea.

C., iubita mea de atunci, imi scrisese o declaratie de dragoste frumoasa rau. Ii dau lui Toni felicitarea si il vad ca incepe sa transcrie.

– Ce faci, ma?

– Zamfire, e prea misto, eu nu sunt in stare sa scriu de-astea, chiar vreau s-o impresionez. Plus ca cine-o sa afle?

Exact, cui i-a dus sa-i povesteasca prietena lui Toni despre ce baiat minunat are ea, cu vorbele la el? Cand m-am vazut cu C. mi-a zis doar atat:

– Frumos mai scrie Toni asta!”

Simona Halep, ceruta de sotie pe aeroport

Simona Halep a sosit, luni, in Romania cu trofeul de la Wimbledon. Imbracata lejer, intr-un costum sport alb, ea a fost asteptata pe Aeroportul Otopeni de foarte multi fani. Unul dintre ei a atras insa atentia tuturor. Purta asupra lui un mesaj care a atras atentia multimii! Acesta a iesit usor in evidenta pentru ca purta o pancarta cu un mesaj uluitor: ”Simona, vrei sa fii sotia mea?”. Sportiva noastra nu a apucat sa raspunda cererii. coral