Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu au decis sa isi oficializeze relatia si sa devina o familie traditionala. Cei doi vor face cununia civila in perioada urmatoare, iar in primavara se lasa cu nunta mare.

Claudiu Manda a oferit cateva detalii despre nunta miercuri seara, la emisiunea lui Victor Ciutacu. ”Nu stiu daca o sa fie cu toate traditiile. Totusi, suntem la a doua casnicie amandoi. Nu am stabilit, inca, data la care vom face cununia civila si cand vom face nunta. Ne vor fi alaturi multi prieteni. Nas e un prieten si coleg de-al nostru, a fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor.”, a spus Claudiu Manda.

A fost operata de urgenta de Craciun

Lia Olguta Vasilescu, fostul ministru al Muncii, a suferit o interventie chirurgicala in minivacanta de Craciun, informeaza Romania TV. A fost o interventie cu laser, care a fost programata acum in urma unui diagnostic de astigmatism.

Politicianul social-democrat a ales aceasta perioada pentru interventie deoarece are un program mai lejer si se poate recupera la domiciliu. Olguta Vasilescu se afla acasa la Craiova, oras unde a si fost operata. In prezent, ministrul petrece sarbatorile alaturi de familie.

Olguta Vasilescu are sanse mari sa revina in Guvern in scaunul de ministru al Dezvoltarii, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca presedintele Klaus Iohannis este obligat sa accepte revocarile din functie ale lui Paul Stanescu de la Dezvoltare si Lucian Sova de la Transporturi. Refuzata la Ministerul Transporturilor de Iohannis, Vasilescu a fost propusa din nou, la Dezvoltare.

coral