Radu Valcan este unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania. Chiar daca l-ati putut admira de multe ori prin intermediul aparitiilor sale televizate, putini stiu cum arata vedeta in copilarie si faptul ca are un frate mai mic, extrem de chipes.

Lui Radu Valcan ii merge bine atat pe plan profesional, cat si pe cel sentimental. Vedeta are o cariera de succes, pe care multi barbati de varsta lor si-ar dori-o si o familie superba, formata din frumoasa actrita Adela Popescu si Universul lor, baietelul acestora pe nume Alexandru. Chiar daca Radu este destul de activ pe retelele de socializare, nu multi dintre admiratorii sai stiu cum arata in copilarie.

Cu ce se ocupa fratele lui Radu Valcan

Se pare ca frumusetea este mostenita in familia Valcan. Radu are un frate mai putin celebru, dar la fel de chipes ca el. Acesta este mai mic cu zece ani decat prezentatorul tv. Desi nu se afiseaza prea des impreuna, cei doi sunt foarte apropiati si mentin o legatura stransa.

La 32 de ani, Cristian are un fizic care cu siguranta ar cuceri inimile a multor femei. Chiar daca arata foarte bine, tanarul prefera sa se tina departe de lumina reflectoarelor. Fratele lui Radu Valcan este de profesie editor de imagine in cadrul unei case de productie.

Radu Valcan si Adela Popescu, despre certurile in cuplu

Adela Popescu si Radu Valcan sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, fiind un exemplu pentru iubirea si sustinerea pe care si-o ofera neconditionat unui ceiluilat. Cu toate astea, cele doua vedete mai intampina si mici certuri, din diverse motive.

„Fara gluma, am ajuns sa ma certe ca pe un copil mic. Iar ti-ai uitat cheile acasa? Nu mai pot, nu mai pot cu tine. Asa-mi face. Ma cearta ca-mi uit cheile, ca-mi uit buletinul”, a declarat Adela pentru revista VIVA!.

coral