Parintii lui Dani Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, acuza autoritatile ca vor musamalizarea cazului, pentru ca nimeni nu le-a spus nimic despre ce s-a intamplat in noaptea accidentului.

Mama lui Dani, baiatul mort in accidentul produs la iesirea din Bucuresti, a spus, marti, la Antena3, ca fiul ei venea de la o inmormantare cand masina a fost lovita frontal de bolidul lui Mario Iorgulescu.

“Veneau de la o inmormantare. Baiatul meu a plecat primul. Dupa el veneau si prietenii, cu doua masini. La semafor, la Chitila, baiatul asta, Mario, a venit cu viteza si a intrat direct in el. Ne-au sunat niste vecini de-ai nostri, niste baieti care au recunoscut masina. Au sunat-o pe sora mea, nu pe mine, pentru ca le-a fost teama. Eu cred ca da (n.r.: se vrea musamalizarea). Nimeni nu ne-a spus nimic. Un accident asa de mare si nu a fost nimeni acolo, o televiziune. Primul el a fost luat (n.r.: Mario Iorgulescu) . Politia toata a incercuit masina lui. Eu nu am fost sa vad, dar (…) dupa cum a vazut lumea, asa se spune, ca cel putin baut era”, a spus mama tanarului mort in accidentul de duminica dimineata.

Tatal lui Dani Vicol a afirmat ca familia Iorgulescu sau anchetatorii nu au luat inca legatura cu familia. “Nu a luat niciun fel de legatura. Ne-am luat copilul acasa si atat”, a delcarat barbatul.

Dani Vicol, soferul care conducea masina lovita frontal de bolidul de lux al fiului sefului Ligii Profesioniste de Fotbal, avea 24 de ani si era tatal unei fetite de 7 ani si a unui baietel de 4 luni.

Politistii Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, au deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa in cazul accidentului provocat duminica de Mario Iorgulescu, la iesirea din Bucuresti, in urma caruia a murit soferul lovit de fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. In plus, lui Mario Iorgulescu i-a fost retinut permisul de conducere.Politistii precizeaza ca accidentul s-a petrecut in urma nerespectarii regimului legal de viteza si patrunderea pe contrasens.

In cursul zilei de ieri, medicii de la Spitalul Elias au anuntat ca evolutia lui Mario Iorgulescu este lent favorabila. El este constient, ramanand conectat la aparatele de ventilatie mecanica. “Evolutia pacientului Mario Iorgulescu, internat in spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabila. El este constient, ramanand conectat la aparatele de ventilatie mecanica. Se apreciaza ca deocamdata nu a depasit zona riscului vital si continua sa necesite ingrijiri de terapie intensiva”, potrivit unui comunicat de presa al managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean.

Mario Iorgulescu a fost internat duminica in Spitalul Elias din Capitala, in urma unui accident grav produs la iesirea din Bucuresti, in urma caruia celalalt sofer a murit. Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care se deplasa duminica dimineata cu un autoturism marca Aston Martin pe Soseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei catre Pod Constanta, a pierdut controlul asupra volanului, a patruns pe contrasens si s-a izbit de un alt autovehicul condus de un barbat tot in varsta de 24 ani, care a murit pe loc, au explicat surse din Politie pentru MEDIAFAX.

coral