Informatie de ultima ora in cazul Caracal! Osemintele a doua persoane ar fi fost gasite in apropierea casei lui Gheorghe Dinca.

Marti, doi fermieri au gasit la o distanta de 30-35 de kilometri de casa lui Gheorghe Dinca, craniile si osemintele a doua persoane, langa sosea.

Anchetatorii s-au deplasat de urgenta la fata locului. gazetaoltului.ro scrie ca e vorba de doua trupuri ingropate in urma cu cateva luni. Acesta ar proveni de la persoane tinere, cu varste cuprinse intre 15 si 20 de ani.

„Ca urmare a aspectelor sesizate, o echipa operativa constituita din procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt si comisari de politie din cadrul Serviciului Investigatii Criminale Olt, s-au deplasat la locul indicat, iar in urma cercetarii locului faptei au fost gasite mai multe oase si fragmente osoase, precum si doua cranii.

In urma examinarii macroscopice, medicul legist din cadrul Serviciului de Medicina Legala Olt a apreciat ca acestea sunt de natura umana”, a transmis Parchetul de pe langa Tribunalul Olt.

Persoanele care au gasit oasele sunt audiate. Intre timp, probele au fost trimise la Institutul National de Medicina Legala, la Bucuresti, pentru a fi efectuata expertiza.

In continuarea anchetei s-a procedat la audierea de martori, respectiv a persoanelor care au gasit initial fragmentele osoase pe terenul agricol si s-a dispus efectuarea unei expertize antropologice de catre Institutul National de Medicina Legala Bucuresti.

In cauza se efectueaza acte de urmarire penala cu sprijinul Directiei de Investigatii Criminale din cadrul I.G.P.R. Bucuresti si Institutului de Criminalista din cadrul I.G.P.P.R Bucuresti”, mai scrie in comunicatul de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt.

Oamenii se intreaba acum daca cele doua cadavre au legatura cu crimele de la Caracal.

coral