Astazi, corpul unui tanar de numai 18 ani a fost scos din lacul Marghiloman din parcul cu acelasi nume, Buzau. Adolescentul care a murit la o varsta atat de frageda se numea Vasile Burtea si a avut o poveste de viata care te face instant sa lacrimezi.

Vasile Burtea este numele tanarului de numai 18 ani pe care salvatorii l-au scos fara viata, din lacul Marghiloman, Buzau. Acesta are una dintre cele mai triste povesti de viata.

Potrivit informatiilor oferite de reporterbuzoian.ro, Vasile Burtea a avut o copilarie marcata de lipsuri, probleme si abandon. Pe vremea cand era numai un copil, Vasile Burtea a fost dat in plasament unei familii din Nehoiu, insa viata planuia sa i se schimbe radical.

Dupa ce a terminat scoala gimnaziala, Vasile Burtea a fost mutat intr-o locuinta de tip rezidential din Buzau, insa varsta majoratului i-a pus o problema imensa: Cand a implinit 18 ani, in luna iunie a acestui an, tanarul a fost dat afara din apartament. Cu ajutorul unui prieten a reusit sa se cazeze, pentru o scurta perioada de timp, la acesta, insa si de aici a trebuit sa plece.

A fost alungat de toata lumea, pana in ultimul moment al vietii sale. Cu toate acestea, apropiatii lui Vasile Burtea sunt in stare de soc si spun despre acesta ca avea o multime de prieteni si era un baiat foarte sociabil.

Trupul acestuia a fost transportat la morga, pentru efectuarea autopsiei. Din pacate, toate indiciile gasite la fata locului duc catre o sinucidere.

In copilarie fusese dat in plasament unei familii din Nehoiu, iar dupa absolvirea clasei a opta si admiterea la liceu fusese mutat intr-o locuinta de tip rezidential din cartierul Dorobanti.

In luna iunie implinise 18 ani si, potrivit legii, fusese dat afara din apartamentul DGASPC. Baiatul a fost primit sa locuiasca in casa unui prieten, insa ar fi fost dat afara si de aici

coral