Fosta iubita a lui Philipp Plein s-a casatorit intr-un cadru de vis. Ce au vazut invitatii cand s-a intors.

Fosta iubita a lui Philipp Plein s-a casatorit intr-un cadru de poveste, la numai cateva luni dupa ce s-a despartit de creatorul de muzica din Germania.

Philipp Plein a reusit in ultimii ani sa se afiseze cu cele mai dorite femei ale momentului. Dupa o relatie de scurta durata cu Madalina Ghenea, care era sa duca la o nunta ca in povesti designerul s-a despartit de frumoasa romanca si s-a cuplat cu o alta romanca, Andreea Sasu.

Dupa mai bine de un an de relatie, creatorul de moda s-a despartit si de Andreea si s-a refugiat in bratele lui Morgan, apoi timp de cateva luni a jonglat intre Justyna si Morgan.

La inceputul anului, aflati pe aeroportul „John F. Kennedy” din New York, Philipp Plein si Justyna Gradek, au oferit o scena interzisa cardiacilor. Creatorul de moda a fost surprins de catre paparazzii in timp ce o pipaia pe Justyna, de fata cu toata lumea.

Philipp s-a intors la Morgan

In cele din urma, Philipp s-a dedicat in totalitate lui Morgan, cu care vrea si un copil, iar Justyna nu a stat nici prea mult, iar zilele trecute, fotomodelul din Polonia s-a casatorit cu un luptator MMA, pe nume Karol.

Cu un corp de invidiat, Justyna si-a dorit sa acapareze tot evenimentul, asa ca a decis sa poarte cea mai sexy rochie, prin care se putea vedea cu ochiul liber ca nu poarta lenjerie intima.

coral