Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN15 (E60) Turda – Târgu Mureş, între localităţile Luna şi Luncani (judeţul Cluj), a avut loc o coliziune între două autoturisme. În urma impactului, două persoane au fost rănite. 

Conform reprezentantilor IPJ Cluj, la data de 12 mai 2019, în jurul orei 15.10, pe DN 15 E 60, între localităţile Luna şi Luncani din judeţul Cluj, a avut loc un accident rutier care s-ar fi produs prin neasigurarea la punerea în mişcare prin efectuarea unui viraj spre stânga, a unui autovehicul.

Mașina condusă de un bărbat 49 ani a intrat, astfel, în coliziune cu un alt autovehicul care se deplasa pe drumul cu prioritate. În urma impactului a rezultat vătămarea corporala a conducătorilor auto şi a unei pasagere din vehicule.

Pompierii au decopertat autovehicul și au extras persoana blocata din autoturism utilizand KED-ul special și au predat-o echipajului SAJ. Au fost consultate medical de echipajele SAJ încă două persoane, dintre care o femeie de circa 60 de ani, care fost transportată la spital.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest şi rezultatul a fost negativ.

 

 

coral