O zi de sambata speciala in familia Anca Serea-Adi Sana. Micuta Leah Maria a fost botezata, iar evenimentul a atras, fireste, multe vedete din shobizul autohton. Bucuria parintilor a fost completata de cea a tuturor invitatilor, astfel de momente fiind gustate si savurate pe parcursul orelor petrecute impreuna.

Petrecerea a avut loc in apropierea Capitalei,  la conacul  Domeniul Manasia, iar printre cei prezenti s-au aflat si Cristi Borcea, abia eliberat din penitenciar, si Valentina Pelinel. Sotia lui Borcea a stralucit, se poate spune, citindu-i-se pe chip fericirea de a fi langa partenerul de viata cu un astfel de prilej emotionant. Rochie neagra, decolteu adanc, crapatura pe picior. Peste trei saptamani, Valentina Pelinel va implini 39 de ani, insa multi dintre invitati au fost de parere ca arata mai mult a pustoaica, nu a femeie care a nascut trei copii.

Anca Serea: ”M-au numit:  «closca», «iepuroaica», «doamna Bamboi»”

In varsta de 38 de ani, Anca Serea a subliniat ca, desi a fost jignita de unii dintre internauti, ea nu s-a suparat pentru ca si-a invatat lectiile din trecut.

“Nu e nimic mai frumos decat sa ai copii, dorinta de a face lucruri bune vine de la ei. Au fost opinii in online, dar nu m-au suparat, ar fi culmea la varsta si experienta mea. M-au numit:  «closca», «iepuroaica», «doamna Bamboi». Bunicii si parintii nostri considerau ca e normal sa procreezi. Eu niciodata nu m-am gandit la partea financiara, conectata de bani. Sunt convinsa ca va fi foarte greu”, a declarat vedeta in cadrul emisiunii “La Maruta”. Anca Serea s-a confruntat, pe timpul sarcinii, si cu o anemie insa, cu ajutorul medicilor, a reusit sa se stabilizeze.

coral