Ioana Ginghina s-a maritat in 2007 cu Alexandru Papadopol, de care se indragostise la filmarile telenovelei “Numai iubirea”. In urma cu cateva saptamani, cei doi au semnat actele de divort. Insa, putina lume stie ca Ioana a mai fost casatorita, ea divortand in 2004, cand avea 27 de ani, de un alt actor, Daniel Tudorica, mai cunoscut pentru faptul ca a fost asistentul lui Pepe la mai multe emisiuni de televiziune.

“Da, asa e, divortul a fost intens, m-a zdruncinat rau si am trecut prin umilinte greu de imaginat, dar cum pot arata ca mi-am invatat lectia, decat printr-o alta casatorie? Chiar daca am esuat de doua ori nu inseamna ca nu voi reusi a treia oara. Poate ca atunci voi intalni marea dragoste si atunci va fi pana la adanci batraneti.”, a scris Ginghina pe blogul ei, dupa ce Papadopol a fost fotografiat sarutandu-se cu actrita Adriana Titieni.

Ioana Ginghina s-a maritat in 2007 cu Alexandru Papadopol, de care se indragostise la filmarile telenovelei “Numai iubirea”. Putina lume stie ca Ioana se afla la al doilea mariaj, ea divortand in 2004, cand avea 27 de ani, de un alt actor, Daniel Tudorica, mai cunoscut pentru faptul ca a fost asistentul lui Pepe la mai multe emisiuni de televiziune.

Motivul pentru care mariajul lor a esuat, ar fi fost faptul ca el si-ar fi dorit un copil, dar in acea perioada Ioana a preferat sa se concentreze pe cariera.

”Nu se va duce catre panta de manifestari extreme”

Ioan Burculet spune ca Ioana ”nu va trece cu bine acest divort”, insa afirma si ca nu va fi vorba despre o panta a manifestarilor extreme. “Nu va trece cu bine acest divort, dar nici nu se va duce in panta de manifestari extreme, adica sa se intample ceva rau. Este o etapa dificila si o lectie existentiala pe care universul i-o aduce in prim plan, este un lucru bun pentru ca fiecare invatam din anumite circumstante existentiale mai putin placute”, a mai declarat astrologul, conform wowbiz.ro.

In ceea ce priveste cariera, vestile sunt bune pentru Ioana Ginghina. “Isi va reface viata de familie trebuie sa invete pana la sfarsitul acestui an, lectia orgoliului, incapatanarii, pentru ca incapatanarea nu duce intotdeauna catre constructivitate. Din punct de vedere al carierei motorul ei in viata este segmentul profesional. Va avea succes in cariera”, a mai declarat astrologul Ioan Burculet, conform sursei citate.

coral