Are 32 de ani, un copil, dar doua casatorii esuate. Maria Constantin nu s-a lasat niciodata dovorata de necazurile prin care a trecut si a incercat intotdeauna sa se perfectioneze.

Intai s-a inscris la cursuri la Conservator, iar acum a dat vestea cea mare. Pe lângă cursurile ei, vedeta a devenit acum ÅŸi profesoară. Astfel, Maria Constantin predă canto clasic unor elevi de la un colegiu cunoscut din BucureÅŸti.

„Sa predăm …zic!”, a scris Maria Constantin în dreptul unei imagini cu ea la pian, cel mai probabil în faÅ£a elevilor. Artista este cu zâmbetul pe buze, fericită că a reuÅŸit să facă ÅŸi acest pas important în cariera ei.

„AÅŸa da! / Succes, draga mea/ Baftă! / Harul pedagogic să-Å£i fie alături / Da, da, daa”, au reacÅ£ionat prietenii Mariei Constantin.

Pe lângă succesul în carieră, Maria Constantin este ÅŸi răsfăţată de iubitul ei, Dacian Varga. Cunoscuta blondină parcă radiază de fericire de când formează un cuplu cu jucătorul de fotbal. Au fost în vacanÅ£e împreună ÅŸi profită mereu de timpul petrecut împreună, deÅŸi sunt foarte rezervaÅ£i în ceea ce priveÅŸte declaraÅ£iile despre iubirea lor.

coral