Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit, dupa o relatie care dura de sapte ani. Oana Roman a mentionat ca a ales varianta de a publica un mesaj in mediul online pentru ca orice speculatie sa fie eliminata. Scrie, totodata, ca avea ”o datorie” fata de publicul pe care nu l-a mintit niciodata si recunoaste ca relatia dintre ea si Marius nu mai functioneaza ca la inceput, insa isi doreste ca relatia ”de parinti” sa nu sufere.

„Am ezitat de zeci de ori sa fac aceasta postare! Am scris-o si am sters-o apoi! Din pacate, o fac pana la urma! Sunt un om asumat, sincer si transparent. Niciodata nu am fost ipocrita si nu am mimat sau pozat in fericirea perfecta, asa cum se face pe retelele sociale. Am o datorie fata de publicul meu pe care nu l-am mintit niciodata. Prefer sa aflati de la mine decat din zvonuri sau speculatii. In aproape 7 ani de relatie, am trait impreuna cu Marius momente absolut minunate si fericirea adevarata, dar am avut si momente foarte grele in care amandoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile!”, a scris Oana Roman pe reteaua de socializare.

De fapt, primul care a anuntat despartirea a fost chiar Marius Elisei. Acesta a postat, cu doar cateva zile inainte ca sotia lui sa faca publica ruptura, un video cu piesa ”Perfect fara tine”, a trupei Vama.

”Ma reprezinta. Este pentru mine compusa. Iti multumesc, Tudor Chirila”, a scris Marius Elisei.

Mioara Roman, primele declaratii dupa ce fiica ei a anuntat

Mioara Roman a dezvaluit, miercuri dupa-amiaza, ca nu stia absolut nimic despre planurile fiicei sale si ale lui Marius Elisei, desi locuieste in vila luxoasa in care acestia s-au mutat de curand. Mai mult, mama Oanei Roman a subliniat ca nu isi doreste sa se implice in decizia lor.

”Nu stiu nimic, pe cuvantul meu de onoare! Habar nu am. Locuim impreuna, dar sunt destul de separata, am dormitorul meu la parter. Oana ma mai roaga sa mai stau cu fetita. Nu ma bag, sunt prea bolnava”, a declarat Mioara Roman pentru o publicatie din Romania.

coral