In ciuda faptului ca au fost eliminate saptamana trecuta, Margherita de la Clejani si Iuliana Luciu au reintrat in competitie, dupa ce Bianca Dragusanu si Oana au decis sa paraseasca show-ul din cauza problemelor de sanatate. Nu toti au privit insa, cu ochi buni decizia vedetei de a parasi show-ul de la Antena 1.

In urma mesajelor dure primite pe contul de socializare, Bianca Dragusanu a reactionat. „Cand lupii tac se aud javrele”,  a scris ea  pe Instagram.

Bianca Dragusanu a clacat si a plecat de la Asia Express. „Pentru mine autostopul a fost foarte greu. Nu mai aveam putere sa fiu draguta, desi localnicii erau draguti cu noi. Psihic nu stiu daca o mai duc mult, dar fizic nu ma mai tin picioarele. A fost o experienta de neuitat, dar am tot ce vreau acasa”, a marturisit Bianca, spre surprinderea tuturor.

„A fost o experienta de neuitat. A fost minuntat, pe ploaie si cu elefantul in brate. N-am niciun motiv sa suport asa ceva. Am tot ce vreau eu acasa. Si plec cu Business Class inapoi”, a mai  spus Bianca Dragusanu.

coral