Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar eleganta si rafinamentul ei au cu siguranta un rol de jucat. Andra nu este doar o voce indragita, ci si un personaj admirat de multi oameni. Nu a fost niciodata mai sexy decat ar trebui, dar asta nu inseamna ca fanii cu apreciaza momentele cand cantareata decide sa arate ceva mai mult decat ne-a obisnuit.

Asa se face ca Andra a postat, recent, o poza ceva mai atipica. Daca in mod normal poarta haine modeste si elegante, potrivite pentru o mama si sotie, in fotografia cu pricina artista si-a scos la inaintare bustul generos. Cu un decolteu adanc, ofera o adevarata priveliste pentru barbatii care o mai privesc pe vedeta si cu alti ochi decat… profesionali.

De ce nu bea Andra alcool

Si ca sa dovedim ca Andra este, intr-adevar, una dintre cele mai „cumintele” vedete de la noi din showbiz, amintim de faptul ca ea nu pune gura pe alcool! Dar de ce? Exista chiar un motiv bine intemeiat.

In urma cu ceva vreme, Andra explica faptul ca, la inceputul mariajului ei, a baut doua pahare de vin, care au facut-o sa vorbeasca vrute si nevrute despre sotul ei – chiar in fata socrilor!

„Eram la Targu-Jiu, la socrii mei si stateam la povesti cu dansii. Avem o relatie extraordinara, ma iubesc foarte mult si m-au primit in familia lor ca pe o fiica a lor. Ei bine, eu nu beau alcool, nu ma distrez mai mult daca beau acest lucru. Cu apa plata ma distrez foarte bine. Pe cand eram la Targu-Jiu, la socrii mei, am acceptat sa beau un pahar de vin, apoi al doilea, si, ce crezi, m-am ametit pentru prima data in viata mea, asa ca socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari povesti despre Maruta. Am povestit tot ce trebuia si ce nu trebuia. Asa ca a fost cu plans si cu ras in seara aia. Usor-usor insa, dupa o jumatate de ora, am si adormit”, a povestit Andra.

coral