News Flash:

Peste 10 milioane de lei, bani de la Guvern si din bugetul local, vor fi investiti anul viitor in drumurile din Turda

20 Noiembrie 2015
1131 Vizualizari | 1 Comentarii
Turda
Reprezentantii Primariei Turda anunta faptul ca, ca urmare a interventiilor facute anterior la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice privind alocarea de surse de finantare pentru obiectivul enuntat mai sus si acordului acestei institutii a fost semnat contractul de finantare numarul 13.507/2015 si a actului aditional nr.1 la acest contract din data de 17.11.2015.

Astfel, incepand cu anul 2016 sunt alocate prin programul National de Dezvoltare Locala conform contractului semnat - program gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice - fonduri de peste 5,7 milioane lei in vederea reabilitarii si modernizarii strazilor din Municipiului Turda.

De asemenea, administratia publica locala isi propune sa aloce suplimentar din bugetul local suma de 5 milioane de lei astfel incat sa putem initia si finaliza lucrari prioritare de mare anvergura.

Potrivit Primariei Turda, la aceasta data sunt elaborate procedurile de elaborare a caietelor de sarcini si a documentatiei de licitatie in vederea lansarii procedurii de selectare prin licitatie publica, a antreprenorului general al lucrarilor.

Pe cale de consecinta, incepand cu primavara anului 2016, Turda va avea la dispozitie pentru reabilitari si modernizari de strazi in Municipiul Turda peste 100  miliarde lei vechi, fapt care determina reprezentantii municipalitatii turdene sa creada ca ca o mare parte din problemele si pretentiile firesti ale cetatenilor municipiului vor fi rezolvate.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

primariei turda contractul contract municipiului turda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Claudia  | #17670
Acum! Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de oameni seriosi si interesati de o colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, pentru castiguri rapide, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna! Cerem si oferim seriozitate totala! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: claudia.miritoiu@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1459 (s) | 34 queries | Mysql time :0.050461 (s)