Alexia Eram este fiica Andreei Esca. Este, insa, o tanara independenta, care nu cere deloc bani de la parintele ei. Are mare noroc ca aspectul fizic o ajuta, primind numeroase propuneri de colaborari. La 16 ani s-a angajat pentru prima oara, la o cafenea.

La 18 ani, Andreea Esca i-a facut primul contract de munca cu norma intreaga, angajand-o la revista on-line pe care o detine. A fost momentul cand a inceput sa primeasca tot mai multe oferte de la branduri de haine care i-au cerut sa pozeze pentru ele sau pentru a le promova produsele pe retelele de socializare.

De precizat ca Alexia are chiar si propriul produs cosmetic. Parintii ei au scos pe piata un ruj ce poarta chiar numele fiicei lor. Banii de pe urma vanzarii ajung in buzunarul tinerei.

Chiar si in aceste conditii, Andreea Esca insista sa-i trimita bani fiicei. ”Primesc pe luna o suma de bani. Sa spunem ca primesc un salariu in Anglia, dar eu fac si banii mei”, a spus Alexia Eram.

Tinand cont de cele declarate de fata Andreei Esca, un calcul simplu ne ajuta sa aflam, concret, cati bani primeste ea in fiecare luna. Un salariu mediu lunar in Anglia este de aproximativ 2.416 lire sterline.

Transformat in lei, rezulta suma de 13.102 lei, ceea ce reprezinta 130 de milioane lei vechi. Atat primeste Alexia Eram, in fiecare luna, de la Andreea Esca, ceea ce este – sa recunoastem – un ”salariu” consistent.

Ce salariu are Andreea Esca

Cu cativa ani in urma, atunci cand salariul Andreei Esca devenise o preocupare mai mare decat rata de somaj in Romania, oameni bine pozitionati in televiziune vorbeau despre sume numai bune sa-ti taie respiratia la rostire. Pe fluturasul ei lunar, la vremea aceea, o vreme de mare glorie a postului care se afla inca in bulevardul Pache Protopopescu, ar fi stat inscrisa suma de… 46.000 de euro. Asta, la un calcul simplu, i-ar fi adus stiristei incasari de aproape jumatate de milion de euro pe an.

coral