Este pandemie de coronavirus la nivel mondial, iar Organizatia Mondiala a Sanatatii anunta ca perspectivele nu sunt deloc imbucuratoare, persoane care nu sunt in varsta – asa cum s-a presupus initial – fiind in pericol de a se infecta cu COVID-19.

Iar ultimele informatii referitoare la numarul cazurilor de infectie confirma acest acest avertisment al OMS. Si in Romania apar din ce in ce mai multe cazuri in centrul carora se afla persoane sub 65 de ani, spre exemplu, sau chiar mai tinere, iar spitalele au nevoie urgenta de echipamente medicale si de protectie pentru personalul sanitar. Multi oameni de afaceri – printre care si Gigi Becali – sau companii se implica in acest demers, oferind sume substantiale pentru achizitionarea celor necesare. Exista si zvonuri, insa, iar unul dintre acestea l-a avut in prim-plan tot pe latifundiarul din Pipera.

Primaria Municipiului Caracal a postat un anunt pe pagina de socializare, specificind ca – pana acum, cel putin – nu a primit nicio donatie din partea lui Gigi Becali. Primarul din Caracal a mentionat ca astfel de donatii vor fi aduse la cunostinta publicului printr-un comunicat de presa. Au fost oferite si doua conturi – al primariei si al Spitalului Municipal Caracal – pentru ca persoanele sau companiile care doresc sa se implice prin donatii, in plina criza a coronavirusului, sa o poata face.

”Spitalul Municipal Caracal NU a primit nicio donatie din partea domnului Gigi Becali”, a fost mesajul postate pe pagina de socializare a Primariei din Caracal.

coral