News Flash:

Studiu: Consumul unui mar pe zi poate reduce riscul atacurilor de cord cu 40%

2 Septembrie 2014
743 Vizualizari | 0 Comentarii
Un studiu al cercetatorilor de la Universitatea Oxford arata ca cei care consuma un mar pe zi au un risc de atac de cord cu 40% mai mic.

Concluzia studiului per total a fost ca persoanele care consuma 150 de grame de fructe in fiecare zi isi injumatatesc riscul de atac de cord, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Oul, cel mai complex aliment. Ce e si ce nu e adevarat in legatura cu ”pericolele” ascunse

In cadrul experimentului, aproape 500.000 de chinezi au fost monitorizati, timp de sapte ani. "Datele noastre arata in mod clar ca cei care consuma fructe proaspete au un risc mai mic in privinta bolilor cardiovasculare", a spus cercetatorul Huaidong Du.

Consumul de fructe si legume ajuta inima gratie antioxidantilor pe care ii contin, luptand impotriva proceselor chimice daunatoare care au loc in corp.

Citeste si: Semintele de floarea-soarelui, sursa de sanatate si energie

18% dintre participanti au mancat fructe zilnic, iar 6,3 niciodata. Prin comparatie, cei care au consumat fructe au avut un risc de atac de cord cu 25-40% mai mic.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

concluzia studiului fructe legume inima
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0947 (s) | 33 queries | Mysql time :0.017307 (s)