Pe piata exista mai multe sisteme de copiat insa, tinand cont de evolutia continua in domeniul tehnologiei, cum alegem castile de copiat in 2020? Cu totii stim faptul ca exista numeroase casti de copiat made in China, majoritatea de proasta calitate si extrem de usor de detectat de profesori. Astfel, pentru a elimina orice risc te sfatuim sa alegi casti de copiat de calitate inalta.

In primul si in primul rand, inainte de a cumpara un sistem de copiat in 2020 trebuie sa pui anumite intrebari, trebuie sa intrebi vanzatorul din ce materiale este confectionat sistemul respectiv de copiat. Exista unele casti de copiat care sunt realizate din materiale de proasta calitate ceea ce inseamna automat ca au o durata de viata mai scazuta si ca poate fi bruiata cu mai mare usurinta.

Daca ai optat pentru o casca de copiat japoneza, mare atentie. Asta deoarece exista mai multe tipuri de microcasca japoneza, unele fara fir, diferite in functie de dimensiuni, tipul de transmitator si forma. Insa, indiferent de tipul de microcasca ales in cele din urma, forma si dimensiunea acesteia conteaza intr-un final. Exista vanzatori de casti care comercializeaza doar casti de proasta calitate pentru a avea cele mai mici preturi de pe piata, in culori ciudate insa acestea sunt de evitat. Castile de care ai tu nevoie in 2020 trebuie sa fie de cea mai buna calitate, sa fie comode si sigure pentru timpanul tau dar si pentru sanatatea ta.

Important in cazul unei casti de copiat de calitate este si emitatorul cu care se foloseste casca japoneza. In general, o casca japoneza se vinde alaturide un stick bluetooth, de un telefon modificat, un colier bluetooth, un colier cu mufa jack, o cutiuta GSM sau un pix bluetooth. Noi recomandam stick-ul bluetooth insa fiecare persoana in parte isi cunoaste propriile nevoi si preferinte. In plus, stick-ul cu casca japoneza va fi fara indoiala si in 2020 cel mai cumparat sistem atunci cand vine vorba despre sisteme de copiat.

Un alt parametru esential atunci cand vine vorba de alegerea celui mai bun sistem de copiat in 2020 este bateria care va depinde de modelul sistemului de copiat. O casca de copiat standard va beneficia de aproximativ 3-4 ore de autonomie in convorbire fara sa fie nevoie de schimbarea bateriei. Daca achizitionezi o casca de copiat de proasta calitate bateria va tine doar o ora sau chiar mai putin.

Care sunt avantajele folosirii unei microcasti japoneze in 2020?

– nu vei avea fire pe corp sau alte obiecte ce ar putea fi observate ;
– gratie difuzorului Non Magnetic este imposibil de detectat ;
– are un sunet de calitate superioara ;
– este compatibila cu orice dispozitiv de copiat si este foarte usor de folosit ;
– se strica mult mult mai greu decat celelalte ;

Spre exemplu, microcasca Japoneza MC-1600 este cea mai mica casca de copiat fara fir de pe piata si este integral de culoarea pielii, cu 7mm diametru. Cele cu capacul negru se vad in ureche ca un dop, si de aceea este recomandat sa nu le folosesti.

 

coral