News Flash:

102 cereri de buletine in Camarasu

15 Martie 2013
1737 Vizualizari | 0 Comentarii
O echipa formata din 4 angajati ai Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Cluj (DJEP), institutie publica de interes judetean, care functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, s-a deplasat marti, 12 martie, in localitatea Camarasu, judetul Cluj, cu statia mobila, in vederea preluarii documentelor pentru intocmirea cartilor de identitate.

Angajatii DJEP, sprijiniti de autoritatile locale si organele de politie, au executat o activitate de preluare a imaginii si de primire a documentelor necesare eliberarii actelor de identitate. Cu aceasta ocazie au fost primite de la locuitorii comunei un numar de 104 cereri, reprezentand diferite cazuri: 22 tineri care au implinit varsta de 14 ani, 45 persoane pentru schimbare de domiciliu si expirare, 30 persoane pentru preschimbarea buletinului vechi de identitate, 7 persoane care s-au regasit in alte situatii, actele de identitate urmand a fi eliberate in termenul legal prevazut de actele normative in vigoare.
Reamintim totodata faptul ca, in conformitate cu prevederile legale, cetatenii sunt obligati sa se prezinte, in termen de 15 zile de la implinirea varstei de 14 ani sau inainte cu cel putin 15 zile de la expirarea valabilitatii actului de identitate detinut, la sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor la care sunt arondati cu domiciliul sau la Directia Judeteana de Evidenta a Persoanelor Cluj, cu sediul in municipiul Cluj-Napoca, Str. Aviator-Badescu, nr. 7-9, pentru a solicita eliberarea cartii de identitate, respectiv intrarea in legalitate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

djep
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0964 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015353 (s)