News Flash:

ACȚIUNI CU EFECTIVE MĂRITE IN MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA SI FLORESTI

15 Iulie 2020
980 Vizualizari | 0 Comentarii
Actiune Cluj Napoca 3

Sunt desfășurate în continuare acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectării cu virusul Covid-19, în zonele aglomerate din întreg județul.

La data de 14 iulie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au verificat zonele cu aglomerări de persoane, cu preponderență centre comerciale, magazine, piețe și terase, cu privire la respectarea regulilor de protecție și a limitării răspândirii virusului Covid-19.

Astfel, în contextul stării de alertă și pentru impunerea prevederilor legale, precum purtarea măștilor de protecție, existența și utilizarea  dezinfectantilor, au fost piețe agroalimentare din cartierele municipiului, centre comerciale și numeroase supermarketuri.

Urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, 5 dintre acestea conform Legii 55/2020. În cadrul acțiunii au participat polițiști locali și jandarmi.

 

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR ÎN FLOREȘTI

 

La data de 14 iulie a.c., în intervalul orar 10.00-12.00, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au desfășurat o acțiune pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză și de creștere a siguranței rutiere.

În acest interval orar au fost constatate peste 15 abateri de la legislația rutieră, 13 dintre acestea reprezentând încălcări ale regimului legal de viteză. Acțiunile polițiștilor  pentru asigurarea unui trafic rutier sigur vor continua și în perioada următoare.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1435 (s) | 22 queries | Mysql time :0.049426 (s)