News Flash:

Acțiunea de împădurire de la Măguri-Răcătău, un real succes

17 Mai 2022
386 Vizualizari | 0 Comentarii
Ac iunea de mp durire de la M guri R c t u

Activitatea de împădurire organizată în zona Măguri-Răcătău sâmbătă, 14 mai, de Asociația Nature O’clock și cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, s-a bucurat de un real succes.

Cu acest prilej, cei 250 de voluntari care au luat parte la acțiune au reușit să planteze aproximativ 3000 de puieți de molid, pe o suprafață de un hectar de teren.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Numărul semnificativ de persoane care au răspuns afirmativ la această inițiativă ne demonstrează preocuparea clujenilor, și nu numai, pentru protejarea mediului înconjurător. Mulțumim atât organizatorilor cât și tuturor companiilor și factorilor implicați care au făcut posibil ca un asemenea proiect ambițios să poată fi implementat cu succes în județul nostru.”

Laura Găină, președinte Asociația Nature O’clock: „Ne bucură succesul de care a avut parte această acțiune și intenționăm să o permanentizăm, derulând-o anual. Mulțumim, încă o dată, de sprijin, tuturor celor care s-au alăturat demersului nostru.”

Evenimentul a beneficiat de asistența de specialitate a Serviciului Public Salvamont-Salvaspeo de sub autoritatea forului administrativ județean și a avut, de asemenea, ca parteneri pe: Bosch România, Cesarom, DEEP SERV, Kortina, Decathlon România, Romsilva - Direcția Silvică Cluj, Royal School in Transylvania, Primaria Măguri-Răcătău.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Screenshot_2022_05_17_at_07.25_.37_.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1005 (s) | 22 queries | Mysql time :0.039187 (s)