News Flash:

Actor clujean, șocat de creșterea prețurilor: „Suntem abuzați, forțați, înșelați și mințiți”

4 Octombrie 2021
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
Bob Radulescu

Actorul Bogdan Bob Rădulescu se arată revoltat de majorarea prețurilor la energie electrică și gaz, dar și de prețurile alimentelor.

Clujeanul susține că facturile s-au dublat, țara se destramă, campania de vaccinare este un eșec total, iar nimeni nu face nimic în privința asta.

„Ați primit noile contracte de la Electrica? Ați văzut noile prețuri? Țin în mână înștiințarea de la Electrica și-s alb la față. De la 0,63 lei kilowatul, la 1,28 lei kilowatul. Dublu! Adaos de 100%, politică liberală de... liberalizare a prețurilor în cea mai săracă țară a Europei. 

Dublu! Calculați-vă toate facturile de acum înainte dublate. Plăteai curentul 200 lei pe lună? Bum! 400 de acum înainte. Prețurile la alimente sunt majorate masiv, coșul ăla zilnic ajunge să coste cât leafa lunară! Coșul zilnic!!! Și nimeni nu face nimic!!! 

Țara realmente se destramă, stă să explodeze, campania de vaccinare eșec total, libertățile și drepturile constituționale ne sunt spulberate și încălcate zilnic, suntem abuzați, forțați, înșelați și mințiți iar noi, în loc să ieșim acum în stradă să obligăm guvernul ăsta corupt, iresponsabil și care a pierdut clar puterea și contactul cu realitatea să ia măsuri urgente, așadar în loc să vedem urgențele și prioritățile, suntem vehemenți împotriva noastră. Unii împotriva altora. Ne-au împărțit în două și ne-au înfrânt.

Ne certăm ca orbii unii cu alții (...) în timp ce ticăloșii ăștia (...) ne mai iau și banii dublu pe curentul pe care-l consumăm ca să-l înjurăm în on-line pe celalalt că e vaccinat sau nevaccinat. Partidul Naţional Liberal Klaus Iohannis Florin Cîţu, voi sunteți normali???”, spune Bob Rădulescu.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2799 (s) | 33 queries | Mysql time :0.131644 (s)