Adelina Pestritu este o mamica fericita, bucurandu-se de fiecare minut pe care il petrece alaturi de micuta Zenaida Maria. Insa o alta mare surpriza se profileaza la orizont, cum se spune, fiindca frumoasa vedeta intentioneaza… sa mai aduca pe lume un copil.

Adelina Pestritu spune ca ea si Virgil Steblea au ”lucrat intens”, in ultima perioada si marturiseste ca amandoi isi doresc ca Zenaida Maria sa primeasca un fratior.

”E adevarat ca ne dorim din tot sufletul si un baietel. Am lucrat la asta intens in ultima vreme. Noi suntem pregatiti ca sa primim si un baietel, sa intregim familia”, a marturisit Adelina Pestritu. ”Si Zeni isi doreste un fratior, sa aiba cu cine se juca. E adorabila, nu ne putem dezlipi de ea. Cand ies cu Virgil, ea ramane cu bunica. Ne-a fost de mare ajutor”, a mai declarat Adelina.
Adelina Pestritu si Virgil Steblea, felicitati de numeroase vedete

Adelina Pestritu si sotul ei, Virgil Steblea, au fost felicitati pentru pasul urias facut in povestea lor de dragoste de numeroase vedete printre care se numara: Simona Gherghe, Stana Izbasa, Amna si Raluca Zenga, dupa cum se poate vedea in imaginea de mai jos.

In postarea de pe blogul sau, frumoasa vedeta a marturisit si de ce ea si partenerul sau de viata au ales sa isi uneasca destinele astazi: “Avand in vedere ca petrecerea si cununia religioasa sunt programate pentru sfarsitul lunii iulie, pentru momentul de la primarie, am ales ziua de 3 iulie, numarul nostru norocos. Pe 30 martie am pornit la drum in calitate de cuplu, pe 3 august s-a nascut Zenaida-Maria, fetita noastra, pe 13 este nascut sotul meu. Cifra 3 se afla in contextul multor evenimente frumoase si importante din viata nostra”.

 

coral