Adelina Pestritu a fost invitata lui Dana Savuica, in emisiunea sa online de pe revista „Ok Magazine”. Aceast a fost intrebata de moderatorul emisiunii daca si-ar dori sa intre in politica si a fost pusa sa-si imagineze ce ar face daca ar fi pentru o zi presedintele Romaniei.

Pestrita a raspuns ca daca ar fi presedintele tarii, ar mari pensiile si alocatiile pentru ca nu suporta sa vada oamenii batrani suferind. Tot in emisiunea lui Savuica, Petrita a povestit ca a fost la farmacie inainte sa plece in America, si a vazut o batranica care nu avea bani de medicamente, si spune ca i le-a cumparat ea pentru ca s-a gandit ca poate acele pastiel ii pot salva viata.

Dana a intrebat-o daca vreun partid politic a chemat-o sa fie candidat pe liste, iar Adelina a raspuns ca primit multe cereri de acest sens, dar ca momentan nu are experienta necesara pentru a putea gestiona bugetul unei tari.

Marea realizare a Adelinei Petritu este Instagram dupa cum a declarat ieri la Teo show si azi in emisiunea lui Savuica. Spune ca acesta este jobul ei si ca de acolo se intretine.

A tinut sa mentioneze ca viata in Romania cu ea presedinte ar fi ca pe Instagram…

Revenind la lucruri serioase Adelina Petritu spune ca a votat la Alegerile Prezidentiale 2019, in sectia de votare deschisa in Statele Unite si ca va merge la vot si pe 24 noiembrie 2019, in turul 2.

coral