News Flash:

Alarmant:ISU Cluj nu a putut interveni anul trecut la multe situatii de urgenta din cauza masinilor vechi din dotare

31 Ianuarie 2019
1595 Vizualizari | 0 Comentarii
ISU 1

Situatie alarmantă: Numarul interventiilor facute de ISU in judetul Cluj s-a redus semnificativ anul trecut, din cauza vehiculelor vechi.  Potrivit sefului ISU Cluj, Ion Moldovan, parcul de ambulante SMURD este invechit, astfel ca se pune o presiune din punctul de vedere al mijloacelor de interventie.

"Anul trecut am inregistrat o scadere cu aproape o mie a numarului interventiilor fata de 2017 deoarece parcul de ambulante SMURD este invechit, multe ambulante fiind scoase din interventie. Aceasta este una dintre cauzele reducerii interventiilor in 2018, astfel ca se pune o presiune pe noi din punctul de vedere al mijloacelor de interventie - stingere a incendiilor si acordarea de ajutor medical calificat. In 2018, am fost in imposibilitatea de a mentine in interventie toate ambulantelor SMURD, astfel ca am avut 1.195 de zile, ceea ce inseamna cumulat 3 ani, in care una sau mai multe ambulante SMURD au fost scoase din interventie. In luna mai, de exemplu, am avut 6 ambulante in acelasi timp scoase din interventie, din cele 12 cate avem, ceea ce inseamna ca jumatate nu au functionat. A fost o luna grea, cu multe interventii", a spus Moldovan.

Potrivit acestuia, 32% din autovehiculele de interventie ale ISU Cluj au norma de exploatare depasita, iar la grupa transport 43% din autovehicule.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

ISU_Cluj-1
isu cluj interventii masini vechi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1022 (s) | 25 queries | Mysql time :0.036525 (s)