News Flash:

Alianța USR PLUS lansează campania de strangere de semnături în Cluj-Napoca, pentru Dan Barna

9 August 2019
937 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Barna 3

Alianța USR PLUS a remis un comunicat de presă, pe adresa redacției:

"Sâmbătă, 10 august, de la ora 14, Alianța USR PLUS lansează campania de strângere de semnături necesare depunerii candidaturii lui Dan Barna la funcția de Președinte al României. Evenimentul va avea loc în locul obișnuit din Cluj-Napoca al mișcării noastre, la Clopot pe Eroilor, lângă Monumentul Memorandiștilor, locul consacrat al protestelor civice din ultimii ani.

Campania de semnături este o oportunitate pentru a expune nu numai viziunea Alianței USR PLUS pentru România, ci și un bun prilej de întâlnire cu locuitorii Clujului care doresc să aducă o schimbare în societatea noastră.

Cu această ocazie, extindem invitația tuturor colaboratorilor și simpatizanților de a ni se alătura la eveniment și de a intra în contact cu liderii locali ai partidului și membrii USR și PLUS implicați în campania actuală și în cele viitoare. 

Reamintim că Lege electorală prevede că este nevoie de minimum 200.000 de semnături de susținere, dar noi ne propunem să strângem mai multe pentru a ne asigura că semnăturile nu vor fi invalidate pentru a bloca candidatul alianței USR PLUS."

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

usr campanie semnaturi dan barna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 33 queries | Mysql time :0.075148 (s)