In aceasta seara, Andreea Antonescu a vizitat-o la spital pe fosta ei colega de trupa, Andreea Balan. Daca la intrarea in clinica privata artista nu a facut nicio declaratie in fata jurnalistilor prezenti, la iesire, ea a stat de vorba cu acestia si au raspuns intrebarilor pe care le-a primit.

Andreea Antonescu a iesit cu zambetul pe buze, dupa ce a mers in spitalul in care e internata Andreea Balan, dupa ce ieri a devenit mamica pentru a doua oara. Cantareata nu a reusit sa o vada si sa stea de vorba cu fosta ei colega de trupa, insa a fost asigurata de George Burcea ca se simte bine si ca starea ei de sanatate este una buna.

“Pe mine m-a interesat sa stiu ca fetele sunt bine, ca Andreea este bine, in primul rand. (…). Nu am pus astfel de intrebari. Nu am reusit sa o vad, din pacate, e inca la Terapie Intensiva, iar cand am fost eu acolo mi s-a spus ca dormea. (…). I-am lasat acolo un biletel, i-am spus si lui George sa ii spuna ca ii transmit multa sanatate si nu doar eu, ci si familia mea. Restul sunt detalii. Important e ca bine acum.”, a declarat Andreea Antonescu la iesirea din clinica privata unde a nascut ieri jurata emisiunii “Te cunosc de undeva!”, potrivit Antena 3.

Fosta colega de trupa a Andreei Balan i-a adus micutei Clara un unicorn roz, iar proaspetei mamici, un buchet de trandafiri rosii. “De ce unicorn? Pentru ca e preferatul fetitei mele. Si stiu ca si Andreei (…). Iti spun ca este foarte frumoasa si are mult par. Nu am stat sa o analizez, dar mi s-a parut ca seamana cu George, dar nu va bazati pe mine. Nu am vrut sa cred (n.r.: atunci cand a aflat din presa ca Andreea Balan a facut un stop cardio-respirator). (….)”, a mai declarat Andreea Antonescu.

Andreea Balan si George Burcea sunt casatoriti

Andreea Balan (n.: 23 iunie 1984 in Ploiesti) este o cantareata de muzica pop. Vedeta a debutat in muzica in 1994 la emisiunea pentru copii “Ba da, ba nu”. Doi ani mai tarziu, artista a lansat primul ei album solo, “Ametiti de fum”. Ea a cunoscut succesul impreuna cu Andreea Antonescu, alaturi de care a format trupa Andrè. Dupa ce formatia s-a destramat, fiecare si-a continuat pasiunea pentru muzica.

Andreea Balan a devenit mama pentru prima data pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetita sanatoasa de 3,270 kilograme si 49 de centimetri, careia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nasterea fiicei sale, cantareata s-a casatorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superba plaja din Malibu California. Visul de a se insura pe o plaja din America a fost al actorului, iar artista a facut tot posibilul ca acesta sa se implineasca. Biletele de avion catre America au fost cadoul pe care Andreea Balan i l-a facut lui George Burcea la inceputul lui 2017, de ziua lui de nastere. “George cand era mic si se uita la acel serial, «Sunset Beach» isi imagina ca intr-o zi, cand o sa creasca, o sa ajunga in America pe acea plaja… nu stia cum, in ce fel si cu cine, dar la 10 ani i s-a intiparit in minte acea plaja. Atunci cand i-am spus ca visul i s-a implinit, a fost foarte foarte emotionat si i-am facut cadou biletele de avion de ziua lui pe 15 ianuarie”, a marturisit cantareata intr-un interviu mai vechi.

Andreeea Balan a adus-o pe lume pe a doua fetita a cuplului pe 4 martie 2019. La nastere, Clara Maria cantarea 3.2 kg si a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cantareata de 34 de ani a facut stop cardio-respirator, chiar in timpul operatiei de cezariana. Situatia a fost insa gestionata cu maxim profesionalism de echipa exceptionala de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din Romania.

coral