Andreea Balan a transmis un mesaj subliminal fostei prezentatoare TV Bianca Dragusanu la scurt timp dupa ce editia de seara trecuta de la “Asia Express” s-a incheiat. In randurile astenute pe o retea de socializare, jurata de la “Te cunosc de undeva” a facut referire si la evolutia altor concurenti, printre care se numara si Ana Morodan.

Andreea Balan a atacat concurentii care au avut rabufniri nepotrivite la “Asia Express”

Insarcinata pentru a doua oara, Andreea Balan a marturisit intr-o postare facuta azi-noapte pe Facebook ca ii place show-ul fenomen de la Antena 1, insa este dezamagita profund de concurentele care au injurat, dar si de cele care si-au facut de ras partenerii sau de cei care nu stiu notiuni elementare in limba engleza.

“ Ma uit la «Asia Express Romania». Imi place emisiunea, imi plac peisajele si tot ce descopar nou despre aceste tari, dar tare ma minunez de concurenti. Inteleg ca este foarte greu si stiu ce inseamna o competitie, dar:
– nu ai cum sa injuri, femeie fiind, ca un birjar si nu realizezi ca o tara intreaga te va dispretui dupa
– nu ai cum sa iti faci partenerul de rusine atat timp cat tu l-ai adus acolo
– nu ai cum sa nu stii cat de cat limba de circulatie internationala si obligatorie in toate scolile din Romania (engleza) si sa inventezi niste cuvinte complet aberante ??. Macar faceai o revizie inainte sa vii in concurs, ca doar apari la tv.  O imagine construita in ani de zile se poate strica in cateva minute ??‍♀️ De obicei nu postez chestii asa, dar ceea ce vad e beyond my comprehension (n.r.: dincolo de intelegerea mea). Si o sa fac un un vlog despre imagine si marketing in viitorul apropiat”, a scris Andreea Balan pe pagina ei oficiala de Facebook.

Desi cunoscuta cantareata nu a dat numele participantilor care au dezamagit-o cu al lor comportament, internautii si-au dat seama la cine s-a referit aceasta si i-au dat dreptate viitoarei mamici. Mai mult unii dintre acestia au criticat-o dur pe Bianca Dragusanu, dar si pe Ana Morodan.

“Ai mare dreptate, Andreea!!! Bianca si cu Morodan nu au ce cauta acolo… Una injura si jigneste pe cine ii iese in cale si cealalta il face pe partenerul sau de tot rasul. Se cred mari dive si mai presus decat toti ceilalti”, “Asta se intampla cand o persoana mediocra ajunge «diva», ea care inainte era rupta de foame acum ajunge sa fie mare doamna care, de fapt, se crede, pentru ca nici in visele ei nu va ajunge. (…).In seara asta a demonstrat ca nu cunoaste nicio notiune de respect, ea fiind mai presus de oricine, iar ceilalti, presul ei. Rusineeeee! ”, “Am mai scris asta! Da, e taranca proasta! Poate avea bani! Mai faina a fost Margherita de 1000 de ori!”, “Intrebare: Bianca Dragusanu pe ce post se incadreaza fiind «persoana publica»?”, “Eu, una, o penalizam si o descalificam pentru jigniri si injuraturi!” sunt cinci dintre sutele de mesaje pe care le-a strans postarea Andreei Balan.

Bianca Dragusanu, criza de nervi la “Asia Express”

Aflata in competitie impreuna cu sora ei, Bianca Dragusanu a clacat seara trecuta in timpul celei de-a doua proba de la “Asia Express”. Oana sa miroasa unele dintre condimentele din Sri Lanka si sa le recunoasca, in timp ce fosta prezentatoare TV de la “Te vreau langa mine”  a fost nevoita sa traduca numele condimentelor in limba locala. Cu nervii intinsi la maximum, epuizata si nemancata, Bianca Dragusanu a clacat si s-a rastit la jurat, spunandu-i ca nu are cum sa invete cuvintele din limba lor. Mai mult, ea a considerat ca a fost luata peste picior si  a aruncat in stanga si in dreapta cu injuraturi si a fost la un pas de a renunta la competitie.

“Bai nene, de unde sa stiu eu literele voastre, cum se pronunta, ca sa-ti zic cum se numeste mizeria asta!  I-am zis cum se numesc condimentele in romaneste. Si va pot reproduce dar vor fi bip, bip, bip si din nou bip bipMa duc acasa! Nu ma ia nimeni la misto! El stie sa vorbeasca limba mea?”, a explodat Bianca Dragusanu, la „Asia Express”.

coral