Andreea Balan pare sa fi trecut deja peste despartirea de George Burcea, desi divortul inca nu a fost incheiat. Vedeta sustine ca nu exclude o noua relatie daca aceasta va aparea.

Mai mult, Andreea a marturisit, intr-un interviu televizat, ca nu se grabeste sa sara intr-o noua casnicie, dar ar vrea sa mearga la intalniri.

„Acum mi se incheie casnicia dupa 4 ani si jumatate, normal ca este socant si pentru mine si pentru public, dar nu sunt nici prima si nici ultima si faptul ca am avut atat de putine relatii in decurs de 15 ani nu inseamna ca am dat fail in relatiile amoroase si ca am ghinion in ale barbatilor.

Cred ca trebuie sa mai experimentez si sa ies la dating, un dating pe care nu l-am facut pe cand eram tanara. Zic peste sase luni, un an…eu nu am avut asa mare experienta. Sunt convinsa ca la un moment dat, daca voi cunoaste alte tipologii de barbati, cu siguranta voi gasi persoana potrivita.

Eu cred in dragoste, in iubire. De ce nu, sa ma casatoresc la un moment dat? Altele s-au casatorit de trei ori si au divortat, eu de ce nu?”, a declarat cantareata intr-un interviu live sustinut de Cristi Brancu.
Bunica Andreei Balan, afectata de divort

Divortul dintre Andreea Balan si George Burcea nu i-a afectat doar pe ei, ci si pe apropiatii lor. Bunica vedetei, in varsta de 87 de ani este extrem de afectata de situatia grea prin care trec cei doi, mai ales ca il indrageste foarte mult pe actor.

Batrana a decis sa nu mai iasa din casa, din cauza barfelor satenilor. Femeia spera totusi ca cei doi vor trece peste aceasta grea incercare si se vor impaca.

coral