News Flash:

Șapte ani de pușcărie pentru clujeanul care își trimitea soția la cerșit

23 Iunie 2022
323 Vizualizari | 0 Comentarii
Cersit foto arhiva

Ștefan Benzar, clujeanul arestat anul trecut pentru că își obliga concubina să cersească prin oraș a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare. De asemenea, el a fost pus să îi plătească femeii pe care a exploatat-o daune de aproape 200.000 de lei.

”Condamnă pe inculpatul B.Ş., , la pedeapsa de 7 ani închisoare în regim de detenâie, pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane în formă continuată. În temeiul art. 67 alin. 2 C.pen., aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii dreptului prevăzut de art. 66 alin. 1 lit. n C.pen., respectiv dreptul de a comunica cu persoana vătămată S.M, pe o durată de 3 ani, a cărei executare va începe după executarea pedepsei închisorii. (…) admite în parte acţiunea civilă formulată în cauză de partea civilă S.M. şi obligă inculpatul la plata către această parte civilă a sumei de 184.000 lei”, arată o parte din soluția pe scurt a Tribunalului Cluj, citată de Gazeta de Cluj.

„Din cercetări a reieșit că, începând din anul 2018, bărbatul ar fi indus în eroare o femeie, de 52 de ani, profitând de existența unei stări de dependență emoțională a acesteia, cu scopul de a o exploata prin intermediul practicării cerșetoriei. Activitatea infracțională s-ar fi desfășurat prin obligarea femeii în a practica cerșetoria, în diverse zone din municipiul Cluj-Napoca, de unde ar fi obținut, zilnic, sume de bani cuprinse între 200 și 400 de lei. În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate telefoane mobile, carduri de memorie, 260 de lei, dar și înscrisuri cu valoare probatorie”, arată IPJ Cluj. 

Bărbatul a exploatat-o pe femeie aproximativ 3 ani de zile.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1352 (s) | 33 queries | Mysql time :0.052396 (s)