News Flash:

Baciu: Comuna va beneficia de ajutor de la Guvern pentru realizarea principalelor obiective

10 Mai 2019
1768 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria Baciu 1

Primarul comunei Baciu, Ioan Florin Mureșan, a discutat cu prim-ministrul Viorica Dăncilă despre problemele localității și eventualele soluții, în cadrul vizitei pe care aceasta din urmă a desfășurat-o la Cluj, în cursul zilei de ieri. Potrivit edilului, s-a vorbit în special despre proiectele legate de infrastructură, vitale pentru comună.

Astfel, principalul obiectiv al primăriei Baciu rămâne finalizarea canalizării în comună, prin Programul National de Dezvoltare Locală (PNDL):

  • Înființare rețea de canalizare în localitățile Săliștea Nouă, Corușu și Popești. Valoarea estimată a investiţiei – 4 734 564.4 lei.
  • Realizare rețea de canalizare și stație de epurare în localitatea Suceagu. Valoarea estimată a investiţiei – 10 048 906 lei.

Sunt alocate 6 milioane de lei pentru proiectele de reabilitare drumuri și podețe.

Comuna Baciu primește sprijin de la guvern pentru fluidizarea traficului în zonă – respectiv intrarea în municipiul Cluj-Napoca. Primarul ne-a declarat faptul că, deoarece comuna nu poate face o investiție pentru o centură ocolitoare, a cerut sprijinul guvernului în acest sens.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

baciu comuna viorica dancila proiecte finantari
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 33 queries | Mysql time :0.042669 (s)