Bobby Brown Jr. a murit la doar 28 de ani. Tânărul a fost găsit mort în casa sa din Los Angeles. Informația a fost confirmată de către autorități pentru CNN.

Brown Jr. era fratele vitreg al lui Bobbi Kristina Brown, care a murit în 2015.

Bobby Brown Jr. a murit la 28 de ani

Ofițerii din cadrul Departamentului de Poliție din Los Angeles au răspuns miercuri în jurul orei 13:50 unui apel de urgență. Bărbatul de 28 de ani a fost găsit mort în locuință sa, potrivit purtătorului de cuvânt al politiei. Bobby Brown Jr. a fost declarat mort la fața locului.

Decesul acestuia nu este considerat suspect până în acest moment, conform celor declarate de către polițiștii din Los Angeles. Nick Szatmari, agentul lui Bobby Brown, a spus că nu are „niciun comentariu” cu privire la decesul tânărului.

Tragediile se țin în lanț în familia Brown

Bobby Brown Jr. a murit la 28 de ani, însă problemele se țin în lanț în familia celebrului cântăreț. Whitney Huston, cântăreața care a fost căsătorită cu Bobby Brown până în 2007, a murit pe 11 februarie 2012, după ce s-a înecat accidental într-o cadă, după cum au spus legiștii. Bolile de inimă și consumul de cocaină au fost alți factori care au contribuit la deces.

Trei ani mai târziu, fiica lui Whitney Huston și Bobby Brown, Bobbi Kristina Brown, a fost găsită leșinată în cadă din casa ei din Roswell, Georgia. Ea a fost tratată într-un spital și apoi într-un centru de îngrijire timp de aproape șase luni până la moartea sa, în iulie 2015.

O autopsie a arătat că intoxicația cu medicamente și înecul au dus la pneumonie și leziuni cerebrale care au ucis-o pe tânăra de 22 de ani.

O altă tragedie a cutremurat lumea muzicii internaționale

Lumea muzicală a fost cutremurată la începutul lunii după ce celebra interpretă Vanusa Santos Flores a murit. Decesul artistei a fost confirmat duminică dimineață de un angajat al azilului. Cântăreața era internată de mai bine de doi ani de zile.

Celebra interpretă a fost considerată un simbol național. S-a născut pe 22 septembrie 1947 în orașul Cruzeiro (SP), dar a crescut în Uberaba (MG). Cu peste 20 de discuri lansate de-a lungul carierei sale și cu mai mult de 3 milioane de exemplare vândute, cântăreața și compozitoarea a fost cunoscută pentru melodiile populare, dar a abordat şi genuri precum rock, funk american și samba.

În anii 1970, a recompus hituri precum „Manhãs de Setembro”, la care a lucrat în parteneriat cu Mário Campanha, dar și balade precum „Visele unui clovn”, de Antonio Marcos și Sérgio Sá, precum și „Paralelas”, de Belchior. În 1972, s-a căsătorit cu Antonio Marcos.

Cântăreţul a participat cu alte piese la cariera avută de Vanusa, precum „American Heart”, scrisă împreună cu Fagner. Piesa a fost inclusă pe unul dintre cele mai bune albume ale cântăreței, „New and old friends”, lansat în 1975. coral