Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat la Mitingul regional al Partidului National Liberal de la Cluj-Napoca. Au fost 6.500 de participanti la lansarea candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Mai jos urmează textul postat pe pagina de Facebook al primarului Emil Boc.

"Partidul National Liberal face parte din Partidul Popular European, partid fondator al Uniunii Europene, singurul partid european capabil sa asigure viitorul nostru intr-o Europa unita!

Sustinerea PNL, in parteneriat cu Presedintele Klaus Johannis, inseamna sustinerea Partidului Popular European si garantia parcursului european al Romaniei , fara derapaje, si sansa de a ne aduce Acasa romanii care lucreaza in strainatate. Acasa, intr-o Romanie prospera, modernizata, europeana si cu o calitate a vietii apropiata de cea din Uniunea Europeana!

Va invit sa participati la alegerile din 26 mai! Nu lasati extremisitii si populistii sa distruga Uniunea Europeana! Avem cea mai proeuropeana generatie de tineri din istoria Uniunii Europene. Proiectul european – cel mai de succes proiect din istoria Europei, singurul care a asigurat pacea, democratia si accesul la prosperitate – are nevoie de implicarea si participarea fiecaruia dintre noi!!"

coral