News Flash:

Carmen Bejan, studenta criminală care și-a tranșat iubitul, eliberată de Judecătoria Gherla

20 Martie 2022
3029 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Bejan

Carmen Bejan, studenta criminală care în urmă cu 13 ani a ucis și tranșat un bărbat în camera de cămin, ar putea fi eliberată condiționat. Aceasta se află în Penitenciarul Gherla, de unde așteaptă decizia instanței. În 2009 a fost condamnată la 19 ani şi 8 luni de închisoare.

Carmen Bejan, care între timp s-a căsătorit şi acum poartă numele de Carmen Şatran, se află în Penitenciarul de la Gherla, judeţul Cluj, unde îşi ispăşeşte pedeapsa cu închisoarea în urma crimei. 
 
Luni, Judecătoria Gherla, a decis eliberarea condiţionată a tinerei, însă decizia nu este încă definitivă.
 
„Soluţia pe scurt: Admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Gherla şi în consecinţă: 1. Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate Şatran Carmen condamnată la pedeapsa de 19 ani şi 8 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe dată rămânerii definitive a sentinţei. 2. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, din care, suma de 313 lei reprezentând onorar pentru avocatul din oficiu, avocat Mureşan Năsălean Flavia se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 14.03.2022”, a decis Judecătoria Gherla, potrivit portalului instanţelor.
 
În 2009, Carmen Bejan l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schrott, un bărbat cu care urma să întreţină relaţii sexuale, contra unei sume de bani, într-un cămin studenţesc al Facultăţii de Medicină din Timişoara. Bejan a fost ajutată de prietenul ei de atunci, Sergiu Florea. Împreună, cei doi au cumpărat un geamantan în care au băgat trupul bărbatului ucis şi urma să îl arunce. Geamantanul a fost pus în portbagajul unei maşini cu care urma să fie transportat, acolo fiind găsit de poliţişti.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 33 queries | Mysql time :0.057504 (s)