Datorita vocii sale inconfundabile, Carmen de la Salciua a ajuns una dintre cele mai indragite artiste din Romania. De curand, vedeta le-a impartasit fanilor de pe retelele sociale o fotografie de colectie din copilarie, in dreptul careia a scris si un mesaj emotionant, referitor la cele mai pretioase amintiri.

Carmen de la Salciua obisnuieste sa discute cu fanii sai ori de cate ori are ocazia, cand ia o pauza de la concerte. De curand, unul dintre admiratori i-a adresat o intrebare referitoare la copilarie, mai exact ceea ce-i lipseste cel mai mult din acea perioada minunata.

Artista a povestit cu melancolie faptul ca ii e dor de vremurile in care se bucura de orice lucru marunt al vietii. Chiar daca acum are tot ce si-ar putea dori, Carmen de la Salciua a fost un copil modest. Vedeta era fericita daca primea haine noi sau caiete, insa cele mai frumoase momente erau de Craciun, cand toata familia se aduna in jurul bradului.

"Tot ce ma bucur e ca am fost acea generatie a vazut si a vazut si a simtit Sarbatorile… Asa cum erau atunci, ne bucuram de valoarea lucrurilor… asteptam inceperea anului scolar pentru ca atunci primeam haine noi, ma bucuram de rechizitele scolare, ma bucuram de pomul de Craciun care nu era deloc "Fashion", dar imi transmitea simplitatea vietii de la tara… stia tot omul ca duminica se aduna toti la masa… dupa ce vin de la biserica… Vara mergeam la fan, iarna ne dadeam cu sani! Vremuri care ne lipsesc tuturor", a scris Carmen de la Salciua pe contul sau de Instagram.

coral