Dupa ce s-au intors acasa cu premiul de 30.000 de euro, Cocuta si Bogdan Boanta  au luat o decizie radicala. Cei doi si-au deschis scoala de dans si asteapta cu nerabdare sa inceapa inscrierile.

„Suntem bucurosi ca ne deschidem scoala de dans la care va asteptam sa dansati alaturi de noi. Suntem tot la munca pentru ca deschidem luni si avem o parte din trupa COBO care ne ajuta cu curatenia… si parintii mei. Avem foarte multi cursanti aici care asteapta sa se inscrie. Cred ca ne-a intarit mult Asia Express si uite ca nu ne mai oprim din munca. Ne plictisim foarte tare daca nu facem munca fizica, daca nu alergam, daca nu ne cataram. Avem tot felul de sporturi extreme pentru ca noi facem aici toata munca”, au spus Cocuta si Bogdan Boanta, pentru „Acces Direct”.

A doua editie a reality-show-ului „Asia Express” inca se difuzeaza la Antena 1. Conform unor surse apropiate echipelor de vedete care au participat la aventura din India si Sri Lanka, in marea finala au ajuns Ruby si iubitul ei, Adi, dar si coregrafii Bogdan Boanta si Cocuta. Iar premiul de 30.000 de euro ar fi fost adjudecat de coregrafi.

coral