Unul dintre cadourile care triumfă întotdeauna într-un cuplu este un parfum. Acesta este intim și vă oferă ocazia să descoperiți mai multe despre partenerul vostru. Dacă doriți să vă apropiați mai mult, o idee bună este să încercați să cumpărați parfumuri damă și parfumuri bărbătești care merg bine împreună și vă reprezintă. Mai jos găsiți câteva dintre aceste parfumuri damă și parfumuri bărbătești pentru cupluri.

Gucci

Pentru a marca prima aniversare a #ForeverGuilty, se nasc două parfumuri în ediție limitată: Gucci Guilty Love Edition dedicată îndrăgostiților excentrici, pentru bărbați și pentru femei. Două noi parfumuri sunt încapsulate în flacoane cu un nou design semnat Alessandro Michele, într-un verde pastel opac pentru parfumul pentru bărbați și într-un roz stins pentru parfumul pentru femei.

Armani

Continuăm cu parfumurile You de la Giorgio Armani în varianta pentru bărbat și pentru femeie. Acestea reprezintă noul capitol olfactiv al firmei: IN LOVE WITH YOU FREEZE este parfumul pentru ea, iar STRONGER WITH YOU FREEZE pentru el. În plus, două parfumuri cu un ambalaj foarte asemănător, perfecte pentru a le avea împreună pe măsuța de toaletă.

Tiffany & Co.

Tiffany & Love for Him și Tiffany & Love for Her au fost lansate acum câțiva ani. Este un nou capitol în parfumerie pentru Tiffany & Co. pentru a celebra dragostea în toate formele sale. Cele două parfumuri sunt un omagiu adus legăturii emoționale și multiplelor moduri în care dragostea este definită și exprimată. Sunt parfumuri damă și parfumuri bărbătești perfecte ca și cadou pentru un cuplu.

Loewe

Două parfumuri care pur și simplu sunt unele dintre cele mai minunate, atât parfumurile în varianta pentru bărbați, cât și în cea pentru femei cu 001 de Loewe. De Ziua Îndrăgostiților, acestea sunt lansate într-o nouă versiune, cu un ambalaj ideal de culoare roz pastel. O idee perfectă pentru o surpriză cu un preț echilibrat.

Paco Rabanne

De asemenea, ne îndreptăm spre parfumuri clasice, cum ar fi cele ale lui Paco Rabanne, cele cunoscute de toți, cum ar fi Lady Million Eau de Parfum pentru femei și One Million pentru bărbați. Arată ca două lingouri de aur ideale și sunt parfumuri damă și parfumuri bărbătești perfecte atât în interior, cât și în exterior.

Jean Paul Gaultier

Bineînțeles, nu puteau lipsi parfumurile lui Jean Paul Gaultier, care vin întotdeauna sub formă de parfumuri dama si parfumuri bărbătești. Le Belle și Le Beau sunt opțiuni foarte bune pentru orice cuplu. Parfumurile de la Jean Paul Gaultier sunt printre cele mai cunoscute și îndrăgite de către cei ce iubesc parfumurile.

Kenzo

Pentru iubitoarele de parfumuri mai proaspete, alegerile cele mai bune sunt parfumurile Kenzo, care au și ele forme neregulate pentru a se potrivi perfect între ele, o completare perfectă. Apa de toaletă Kenzo (L’Eau Kenzo) sunt alegeri minunate pentru parfumuri damă și parfumuri bărbătești.

Dior

Dior este probabil unul dintre cele mai îndrăgite branduri de parfumuri damă și parfumuri bărbătești este Dior. Miss Dior Rose N'Roses este un adevărat deliciu pentru femei, iar Dior Homme este excelent ca și parfum pentru bărbați. Împreună fac un set excelent pentru un cuplu și cu siguranță nu aveți cum să dați greși alegând Dior în materie de parfumuri damă sau parfumuri bărbătești.

Givenchy

L'Interdit de la Givenchy este unul dintre cele mai bune parfumuri și este preferat de către multe persoane, așa că atât versiunea pentru femei, cât și Gentleman pentru bărbați sunt două opțiuni excelente pentru a le oferi cadou de Valentine's Day, pentru o aniversare sau pur și simplu când vrei să îți răsfeți persoana iubită.

Carolina Herrera

Și, încheiem cu alte două parfumuri damă și parfumuri bărbătești care se completează perfect între ele. Așadar, avem pantoful clasic Carolina Herrera, Good Girl, și fulgerul pentru bărbați, Bad Boy. Parfumurile sunt foarte cunoscute și populare, îndrăgite de multe persoane. Sunt o combinație ideală și pot fi un cadou excelent pentru o aniversare. coral