Dacă ai copii de peste 1 an de zile, ai nevoie de hăinuţe care să se potrivească pentru fiecare anotimp şi care să îi încânte ori de câte ori este necesar. Este bine să cumperi haine care să fie realizate din materiale de calitate şi care să aibă imprimeuri şi modele speciale pentru cei mici. Iată 5 articole de îmbrăcăminte pentru copii de peste 1 an de zile care nu trebuie să le lipsească celor mici:

<![endif]–>

1.     Cămaşă body cu flamingo şi papion integrat, este perfectă pentru orice băieţel care trebuie să iasă în evidenţă

Ai nevoie de o cămaşă tip body pentru băieţelul tău. El o să poată să poarte body-ul cu pantaloni scurţi şi cu pantofi potriviţi. Dacă alegi o astfel de cămaşă cu imprimeu cu flamingo, o să te bucuri de privirile admirative ale tuturor celor care intră cu el în contact. Poţi descoperi o astfel de variantă pe Nannie. Aici există o gamă largă de produse de calitate şi cu imprimeuri frumoase. O să poţi cumpăra tot ce ai nevoie pentru copilul tău, indiferent de vârstă sau ocazie.

2.     Un costum roşu cu dinozauri este adorat de către orice copil

Un costum care are anumite tematici este adorat de către cei mici şi mari. Părinţii se bucură atunci când îl văd îmbrăcat pe copil, iar acesta adoră imprimeul sau aplicaţiile cu tematica aleasă. O să poţi opta pentru un costum roşu cu dinozauri, care o să îl transpună pe copilul tău într-o lume magică, de basm. O să poată să se simtă protejat de dinozaurul lui preferat şi o să se poată juca îmbrăcat în acest tip de costum.

3.     Rochiţa tip Minnie Mouse este perfectă pentru orice fetiţă

O să poţi să te bucuri de o rochiţă de tip Minnie Mouse şi de accesoriul ei unic. Astfel, orice set de acest gen are o bentiţă cu fundiţă, care este perfectă pentru a pune în valoare trăsăturile frumoase ale fetiţei tale. Rochiţa poate să fie purtată zi de zi sau la ocazii speciale în timpul verii, atunci când poate să fi admirată. Rochiţa este adorată pentru construcţia ei şi pentru că întruchipează un personaj drag copiilor.

4.     Setul cu unicori este perfect pentru orice fetiţă pasionată de magie

Dacă vrei să te bucuri de o ţinută unică şi frumoasă, poţi cumpăra oricând setul cu unicorni pentru fetiţa ta. O să ai mai multe tipuri de variante care te vor face să te pregăteşti rapid pentru o ieşire în oraş sau pentru o petrecere. Fetiţa ta o să se simtă bine întreaga zi în acest tip de costum, care o să o determine să se simtă specială.

5.     Un costum salopetă pentru băieţi cu şapcă pentru ocazie este nelipsit din garderoba unui băieţel

Dacă ai un băiat şi mergeţi la o ocazie specială, atunci trebuie să îi cumperi un costum tip salopetă cu şapcă. Va avea astfel aspectul elegant, cu vestă şi accesorii tipice.

 

  coral