Anamaria Prodan a primit o lovitură grea. Impresara a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Cât de mult a ajutat-o Gigi Becali în această perioadă grea.

Anamaria Prodan a declarat că, în această perioadă grea, Gigi Becali a ajutat-o cu tot ce avea nevoie. Impresara de fotbal a fost impresionată de gestul omului de afaceri. Vedeta a susținut că acesta a avut grijă de ea ca de copilul lui.

Anamaria Prodan, impresionată de gestul lui Gigi Becali

Anamaria Prodan a devăluit că a fost impresionată de gestul omului de afaceri. Aceasta a povestit cât de mult a ajutat-o Becali în această perioadă grea.

„E adevărat! M-a impresionat tare mult. A avut grijă de mine ca de copilul lui. E un om extraordinar”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Cunoscuta impresară este, totuși, mulțumită că nu sunt și copiii ei în pericol. Asta pentru că se aflau la aeroport și nu au intrat în contact cu ea.

„Am avut noroc că mi am făcut testul și a ieșit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid, așa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului in pat”, a declarat impresara.

 

coral