Educatorul și artistul clujean Florin Dan Bota a mers în cursul zilei de ieri la Poliția Municipiului Cluj-Napoca pentru a-și obține cazierul judiciar. Acesta și-a exprimat nemulțumirea pe rețeaua de socializare Facebook cu privire la tratamentul care i-a fost aplicat.

În cursul zilei anterioare, pentru eliberarea actului menționat, Bota Florin Dan a fost nevoit să aștepte mai mult timp pentru a putea fi servit, deoarece coada era imensă.

„Stau la coadă, se face ora 13:00, se termină programul, domnii agenți stau peste program și eliberează certificate la toată lumea, mai puțin ultimelor 4 persoane, printre care eram și eu. Întreb și eu dacă nu ne poate elibera și nouă să nu ne mai pierdem o zi. Mi se răspunde pe un ton arogant “să vă ajutăm sa ieșiți afară?”.

Înțelegând situația, artistul întreabă dacă în cursul zilei de azi, 27 mai, „programul rămâne cel afișat. Îmi răspunde sarcastic „nu domnule, mâine programul de la 9:00. Ce n-ați înțeles? “. Nu am mai intrat în discuții și polemici (ecuson, mască) și m-am întors azi să-mi ridic cazierul.”

Ajungând la Poliția Cluj-Napoca, acesta observă că ușile sunt închise.

„Ce credeți, programul e de la 15:00, doar e afișat. Nu știu ce să mai cred. Cert este că după postarea asta mă aștept la un val de amenzi, cu #dedicație, la fel cum am pățit în 2012”, conchide clujeanul.

coral