În România videochatul a devenit o meserie legală cu mai mult de două de decenii în urmă și de atunci și până acum nenumărate femei au ales să profeseze în această industrie în detrimentul altora din multiple motive. Acum însă, când videochatul a devenit atât de popular pretutindeni în lume, iar pe platformele de videochat modelele așteaptă cu duiumul să fie abordate de câte un membru și să înceapă conversații private în orice clipă din zi și din noapte, mulți își pun întrebarea dacă mai merită se te dedici videochatului sau nu, asta în cazul în care nu ți-ai construit deja o carieră în domeniu.

Răspunsul însă este simplu: dacă ești hotărâtă, ambițioasă și muncitoare, încă merită cu vârf și îndesat să te apuci de videochat, iar despre beneficiile pe care le poți obține ca model acum, în anul 2022, vom discuta pe larg în acest articol.

De ce să devii model de videochat acum, în anul 2022?

#1 Pentru că nu ai nevoie de experiență anterioară

Da, ai citit bine, nu ai nevoie de experiență anterioară ca să devii model de videochat și ai aceleași șanse de succes ca o femeie care și-a petrecut ani de zile în fața camerelor web, dar cu condiția să-ți alegi încă de la început un studio videochat care să te sprijine și să te ajute să evoluezi frumos. La început, ca model model de videochat, te poți confrunta cu tot felul de situații care mai de care mai complexe, întrucât lucrezi cu oameni și este inevitabil să nu apară și provocări.

#2 Pentru că videochatul se plătește foarte bine

Membrii platformelor de videochat plătesc în medie 3 euro pentru fiecare minut pe care îl petrec în privat cu modelele lor preferate. Iar această sumă este mult mai mare decât oricât ai primi în majoritatea celorlalte domenii de lucru din țara noastră, chiar și acum, în anul 2022. Și chiar dacă nu toți acei bani vor intra în portofelul tău, o bună parte din ei îți vor rămâne ție, cu toate că va trebui să plătești comision studioului la care ești afiliată.

#3 Pentru că te dezvolți ca persoană

Videochatul este o alegere excelentă ca meserie, dacă vrei să te dezvolți ca persoană. În primul rând, comunicând cu atât de multe persoane diferite în fiecare zi îți îmbunătățești cultura generală deoarece fiecare din ele va vorbi despre ceva nou și te va învăța la rândul său ceva nou. În plus, pentru că majoritatea membrilor platformelor de videochat locuiesc în țări precum Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie sau Australia, ai ocazia să asculți engleză vorbită de vorbitori nativi și să te perfecționezi.

#4 Pentru că te ajută să devii mai îndrăzneață

Modelele de videochat care câștigă mult sunt niște persoane care pot reuși în orice domeniu de activitate își doresc să încerce. Dar avantajul videochatului este că nu trebuie să fii o fire îndrăzneață de la început pentru a putea profesa. Ba dimpotrivă, chiar dacă ești o fire rușinoasă și alegi meseria de model de videochat, cu timpul capeți încredere în tine și devii mai hotărâtă și mai sigură pe acțiunile tale.

#5 Pentru că îți permite să-ți faci programul așa cum îți dorești

Ca model de videochat poți să lucrezi part-time sau poți să lucrezi full-time. Sau poți să lucrezi de la primele ore ale dimineții, în timpul zilei sau seara, în funcție de cum este mai convenabil pentru tine. Iar acest lucru este un avantaj enorm, mai ales pentru un job din anul 2022, când toată lumea este din ce în ce în ce mai aglomerată și mai ocupată.

#6 Pentru că îți oferă toate avantajele unui job bun și multe altele pe deasupra

Dacă te angajezi legal la un studio de videochat beneficiezi de toate avantajele pe care le are oricare alt angajat din România. Astfel ai parte de asigurare medicală, nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu taxele și pe deasupra câștigi și mult mai mult decât la alte locuri de muncă. coral