Un bărbat în vârstă de 84 de ani și-a pierdut viața, după ce casa i-a luat foc. Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați în jurul orei 07.30 cu privire la un incendiu produs în localitatea Gheorgheni, la o locuință. La fața locului s-au deplasat polițiștii și echipaje de pompieri, aceștia din urmă luând măsurile necesare pentru stingerea flăcărilor.

În urma activităților desfășurate, în interiorul imobilului a fost identificat trupul unei persoane, cu privire la care echipajele de specialitate au stabilit faptul că prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

Verificările derulate de polițiști au condus la stabilirea identității acesteia, respectiv un bărbat de 84 de ani, din localitatea Gheorgheni.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei. Pentru asigurarea cadrului legal, necesar verificărilor, în cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și distrugere din culpă.

coral