Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Se bucură de multe invitații la evenimente private, în mod special la petreceri și căsătorii, unde cuplurile trebuie să scoată bani frumoși din buzunare pentru a-i asculta piesele.

Câţi bani cere Vlăduța Lupău pentru a cânta la nuntă.

Vlăduța Lupău are fani peste tot în România

Vlăduța Lupău se numără printre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din țara noastră. Este des solicitată să cânte pe scenă la evenimente private. Chiar dacă se bucură de mare succes în muzică, nu a fost întotdeauna așa. Solista a activat mulți ani în industrie, înainte de a avea parte de recunoaștere.

Acum, Vlăduța Lupău conduce o mașină de lux, locuiește într-o vilă ce se învârte în funcție de razele de soare și își organizează vacanțe pentru care plătește mulți bani, în destinații exotice. Dă petreci scumpe și chiar are planuri de investiții pe viitor, în mod special pentru fiul său, Iair.

Totuși, frumoasa cântăreață de muzică populară nu s-a bucurat de venituri financiare consistente întotdeauna. În perioada anilor 2010-2011, de exemplu, Vlăduța Lupău nu avea o situație economică bună. A știut, însă, să improvizeze și să gestioneze banii în așa fel încât să-și construiască o viață bună.

Cu multă muncă, Vlăduța Lupău a ajuns să aibă fani peste tot în România. Mulți oameni o invită să le cânte pe scenă, la petreci sau nunți, în mod deosebit. Artista iubește să îi binedispună pe români, însă nu toți își pot permite să scoată din buzunare sumele solicitate de către aceasta. Tariful său este destul de piperat.

Câţi bani cere Vlăduța Lupău pentru a cânta la nuntă

Vlăduța Lupău a avut parte de o vară foarte solicitantă, din punct de vedere profesional. Interpreta de muzică populară a străbătut țara, cântând la o mulțime de evenimente. Asta, până când l-a adus pe lume pe fiul său, context în care a luat o pauză de la scenă. Nu pentru mult timp, însă.

Cântăreața de muzică populară și-a reluat activitatea mai repede decât ar fi fost tentați unii să creadă. În prezent, are un program de muncă destul de aglomerat. Merge să le cânte oamenilor cu mare drag, însă are și un onorariu pe măsură. Nu oricine și-ar permite să achite tariful artistei.

Potrivit Spynews, Vlăduța Lupău cere, pentru o noapte de petrecere, o sumă ce poate ajunge la 10.000 de euro. Pentru câteva ore de moment artistic, la nuntă, solista de muzică populară solicită un tarif în jur de 5.000 de euro. coral