Cheloo de la Paraziții și jurat al emisiunii iUmor, de la Antena 1, are o mare pasiune, și anume, în timpul liber el este pilot la competiții de off road.

Ce face Cheloo cu banii pe care ii ia de la Antena 1 la iUmor

Astfel că Cheloo se regăsește din nou printre participanții la competițiile de profil din campionatul național de off road, pe 2021.

De menționat că pasiunea lui Cheloo, pe numele real, Cătălin Ștefan Ion, pentru mașini 4X4 și competiții off road este una veche. 2006 a fost anul în care s-a înscris prima oară la un open pe lângă campionatul național, iar de atunci, a avut mai multe participări ca pilot și copilot, alături de piloți consacrați. Mai nou însă, Cheloo face parte și din echipa sportivă Transilvania Rally Team.

”Îmi plac multe mașini”

Această pasiune a lui Cheloo pentru mașini cu tracțiune integrală l-a făcut pe acesta să schimbe mai mulți mastodonți. Toate mașinile sunt modificate integral și au kit-uri pentru competiții, precum este și cazul mașinilor Nissan Patrol, Volvo XC 90, Mitsubishi Pajero.

Iar cea mai nouă achiziție a lui Cheloo în materie de mașini este un Hummer H3, ce are peste două tone.

”Îmi plac multe maşini. Mai exact, cele 4×4. Nu-mi plac maşinile care se târâie pe burtă. Nu mă impresionează un BMW Seria 6 sau un Lamborghini ori un Maserati. Cele care-mi plac îmi plac atât de mult, că nici nu ştiu să le scriu numele corect. Mă simt bine în maşina mea”, spunea Cheloo de la Paraziții, pilot la competiții off road, ce folosește tot tipul acesta de mașini brute și pe străzi.

În ce privește cariera muzicală. Cheloo a intrat în industria muzicală la sfârșitul anilor 90. El împreună cu ceilalți doi membri ai trupei Paraziții și-au înregistrat prima piesă, după ce și-au vândut blugii ca să facă rost de bani.

“Ne-am vândut blugii şi cu banii am făcut prima piesă pe 13 septembrie 1994, Înjur, trasă pe o casetă audio reînregistrată şi cu o copertă făcută cu colaje din ziare. Reacţia a fost pe măsura materialului: slăbuţă”, mărturisea artistul.

În ce privește povestea primului concert al trupei Paraziții, el l-a avut loc la Balul Bobocilor din Spiru Haret, iar primii bani făcuți din muzică i-a scos în aprilie 1995, atunci când au reușit să cânte în deschiderea concertelor Wu Tang Killa Beez şi 50 Cent.

Iar dacă nu s-ar fi apucat de cântat genul de muzică hip-hop, lui Cheloo i-ar fi plăcut să cânte punk. coral