La data de 16 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Turda au identificat un bărbat de 41 de ani, din municipiul Turda, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă 2 ani si 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, în baza mandatului emis de către magistraţii Judecătoriei Turda.         

Bărbatul a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

 

Polițiștii Biroului Rutier Cluj efectuează cercetări într-un dosar penal, pentru infracțiunea de conducerea unui autovehicul fără permisde conducere.

În fapt, la data de 16 mai a.c., în jurul orei 09.40, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Zimbor, județul Sălaj, care conducea un autoturism pe DN1F, în satul Sânpaul, deși nu deținea permis de conducere.

La data de 15 mai a.c., în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Apahida în timp ce se deplasa pe DN C E576, în localitatea Sânnicoara, deşi nu deţinea permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

CU PERMIS DE CONDUCERE DAR BEAT LA VOLAN

La data de 16 mai a.c., în jurul orei 11.15, poliţiști din cadrul Poliţiei municipiului Gherla, Secţia 7 Poliţie Rurală au depistat un conducător auto de 43 de ani, din comuna Geaca în timp ce conducea pe DJ 109C în  interiorul localității Geaca, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza celor constatate, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltatii probelor biologice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

  coral