Ştii cine e băiatul dolofan din imagine? Chiar el a postat fotografia pe Instagram. E vorba de nimeni altul decât de Lino Golden. Pe numele său real Radu Cârstea, artistul are mare succs în industria muzicală, iar fanii îi apreciază chiar şi stilul vestimentar. Cum arăta Lino Golden în copilărie?

În fotografiile din prezent se vede că merge la sală şi are o alimentaţie sănătoasă. În copilărie însă era dolofan. Transformarea faţă de atunci este una uluitoare.

Cum arăta Lino Golden în copilărie

Zilele trecute, Radu Cârstea a pus pe Instagram o fotografie de când era copil. A primit sute de comentarii şi aprecieri la adresa ei. Schimbarea fabuloasă nu a trecut deloc neobservată de fani. Alături de imagine a pus şi o descriere emoţionantă:

„Ce trece timpul, învățați să prețuiți momentul”, a menţionat artistul, probavil vizibil emoționat, dar și afectat de faptul că anii au trecut foarte repede şi nu s-a bucurat de copilărie în totalitate.

În numai câteva ore, poză avea 17.000 de aprecieri şi comentarii nenumărate.

Cine este Lino Golden

Radu Cârstea e un cântăreţ autohton, care a avut pasiune pentru muzica încă din anii copilăriei. A descoperit pianul şi violoncelul la numai 6 ani. Din păcate, s-a confruntat cu multe kilograme în plus, pe atunci fiind supraponderal. La numai 13 ani a compus prima lui piesa de hip hop, numită „Jumate”. Din fericire, a reuşit să slăbească 30 de kilograme, la 14 ani având 100 kg.

„Am trecut prin multe lucruri ca să ajung aici. S-a râs de mine când eram gras, am slăbit 30 de kg, am rămas cu exces de piele pentru că am slăbit prea repede, așa că am avut nevoie de această operație pentru mine în primul rând. Nu vă lăsați afectați de oamenii care vă judecă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru ambiție și medicului meu pentru munca lui. #DacăVreiPoți”, a fost mesajul cântărețului, după ce și-a făcut operația ca să scape de excesul de piele.

Lino Golden e considerat copilul de suflet al lui Alex Velea, alături de Mario Fresh. O perioadă s-a aflat sub aripa protectoare a lui Velea. În urma unui conflict însă, relațiile dintre cei doi s-au stricat considerabil. Are 22 de ani și s-a născut în Brașov. În 2020 a participat la emisiunea Survivor, difuzată de Kanal D. coral